«Τρελάθηκε» με την πρόκριση της Λίβερπουλ ο ΛεΜπρόν! (pics)

«Τρελάθηκε» με την πρόκριση της Λίβερπουλ ο ΛεΜπρόν! (pics)

Ο σούπερ σταρ των Λος Αντζελες Λέικερς και μέτοχος του 2% της Λίβερπουλ, «τρελάθηκε» με την μυθική πρόκριση των Reds απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Θαύμα… θαυμάτων! Η Λίβερπουλ με μια επική εμφάνιση επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 4-0 και παρά την ήττα με 3-0 στον πρώτο αγώνα, προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Champions League.

Η «μυθική» πρόκριση των Reds… τρέλανε τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Στιβ Κερ να αποθεώνουν τον Γιούργκεν Κλοπ και τους παίκτες του.

Ο σούπερ σταρ των Λος Αντζελες Λέικερς και μέτοχος του 2% της Λίβερπουλ, μετά το τέλος του αγώνα με την Μπαρτσελόνα έκανε ανάρτησή στα social media, χαρακτηρίζοντας εκπληκτική την αποψινή βραδιά για τους Ρεντς, ενώ παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή της αγγλικής ομάδας.

«Φανταστική νύχτα για τους Ρεντς, Wow», έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ συνόδεψε το μήνυμά του με παλαμάκια. Από την πλευρά του ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Στιβ Κερ, έγραψε τη γνωστή φράση από τον ύμνο της Λίβερπουλ: «You will never walk alone».

Δείτε την ανάρτηση του ΛεΜπρον:

Και του Κερ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ