Διεθνής Τύπος: «Αποθέωση» για τη Λίβερπουλ

Διεθνής Τύπος: «Αποθέωση» για τη Λίβερπουλ

Δείτε τι αναφέρουν τα κορυφαία ειδησεογραφικά πρακτορεία της Ευρώπης μετά την «Θεϊκή» πρόκριση της Λίβερπουλ.

Διθυραμβικά είναι για τη Λίβερπουλ τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου μετά την επική πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα.

Το σπουδαίο 4-0 «παίζει» πρώτο θέμα στις κορυφαίες ιστοσελίδες της Γηραιάς Ηπείρου, οι οποίες αποθεώνουν την ομάδα του Κλοπ για τρομερό επίτευγμά της.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο σημαντικά ρεπορτάζ

Το αγγλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «BBC» υπογραμμίζει: «Λίβερπουλ προκρίθηκε στον τελικό του Champions League μετά από απίθανη πρόκριση».

Στο ίδιο μήκος κύματος και το «Sky Sports»: «Η Λίβερπουλ νίκησε της Μπαρτσελόνα με 4-0 για να προκριθεί στον τελικό. Απίστευτη πρόκριση!».

Η μεγάλη ιταλική εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport» σχολιάζει: «Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα 4-0: Οι κόκκινοι πέτυχαν σούπερ come back, στον τελικό ο Κλοπ».

Η κορυφαία αθλητική ιστοσελίδα της Γαλλίας η «Lequipe» χρησιμοποιεί μόνο μια λέξη: «Φανταστικό!».

Από την πλευρά της η Γερμανική ιστοσελίδα «Kicker» σημειώνει: «4-0 κόντρα στη Μπαρτσελόνα! Η Λίβερπουλ πέτυχε το θαύμα και επέστρεψε στον τελικό!».

H ισπανική «Marca» που τάσσεται σαφώς στο πλευρό της Ρεάλ Μαδρίτης, κάνει λόγο για… δράμα της αιώνιας αντιπάλου: «Εκατόμβη στο Ανφιλντ», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Μαδριλένοι.

Η Καταλανική «Mundodeportivo» που ως γνωστόν υποστηρίζει σφόδρα τη Μπαρτσελόνα τα… έβαψε μαύρα: «Νέα Ευρωπαϊκή απογοήτευση από τη Μπαρτσελόνα και αντίο Champions League».

Απογοήτευση όμως και για τους οπαδούς της Μπάρτσα στην χώρα μας. Η σελίδα blaugrana.gr αναφέρει στο Facebook:

«Λίβερπουλ – Μπαρσελόνα 4-0 τελικό! Και η Μπαρσελόνα μένει και πάλι εκτός τελικού! Πολλά συγχαρητήρια στην μισή Λίβερπουλ! Ντροπή και μόνο ντροπή για την πίκρα που πρόσφερε και πάλι η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε! Πέρυσι ήταν η Ρώμη και φέτος είναι το Άνφιλντ! Δεν υπάρχει γυρισμός, δεν υπάρχει συγχώρεση,κάποιοι έχουν ευθύνες και τις ευθύνες την έχουν όλοι. Και πάλι θα πούμε χίλια μπράβο στην Λίβερπουλ! Αυτά τα παιχνίδια θέλουν ψυχή και πάθος και αυτά τα δύο τα είχε μόνο ο Αρτούρο Βιδάλ και ο Βαλβέρδε επέλεξε να τον κάνει αλλαγή! Άλλο ένα όνειρο τελείωσε για τους φίλους της Μπάρσα. Κάναμε μάγκα την Ρόμα, σήμερα ήταν σειρά να κάνουμε μάγκα, κάποιον Οριγκί. Καλή συνέχεια σε όλους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ