«Ρεσιτάλ» ατάκας από Κλοπ: «Βάλτε μου πρόστιμο, αλλά τα παιδιά είναι γαμ… γίγαντες»!

«Ρεσιτάλ» ατάκας από Κλοπ: «Βάλτε μου πρόστιμο, αλλά τα παιδιά είναι γαμ… γίγαντες»!

Ο Γερμανός τεχνικός έσταξε... μέλι για τους παίκτες του μετά τον θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα, για τους οποίους δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει ακόμη και ακατάλληλες λέξεις μπροστά στις κάμερες.

Σε… δικό του μαγικό κόσμο ζούσε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την ασύλληπτη πρόκριση της Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League.

Ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων» σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες μετά το ματς, ήταν πραγματικά… ασυγκράτητος εκστομίζοντας απίθανες ατάκες για το κατόρθωμα των παικτών του.

«Πριν από τον αγώνα είπα στα παιδιά «Θα σας έλεγα ότι είναι απίθανο, αλλά επειδή είστε εσείς, έχουμε μία ευκαιρία. Είναι 22:10 (00:10 για την Ελλάδα) και τα παιδιά είναι στο κρεβάτι οπότε… αυτά τα αγόρια είναι γαμ@@@ γίγαντες. Εάν θέλετε να μου ρίξετε πρόστιμο για αυτή τη λέξη, ρίξτε μου. Είμαι τόσο αδαής που δεν έχω καλύτερες λέξεις να χρησιμοποιήσω.

Το να νικάς είναι πάντα δύσκολο, όμως το να νικάς και να κρατάς το μηδέν στην εστία σου, είναι απολύτως εκπληκτικό», είπε χαρακτηριστικά ο Κλοπ στην… παράσταση του!

Απολαύστε τον παρακάτω

https://twitter.com/Benjakev/status/1125873040129241088

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ