Στα «σχοινιά» ο Βαλβέρδε – Όλα ανοιχτά για το μέλλον του στην Μπάρτσα

Στα «σχοινιά» ο Βαλβέρδε – Όλα ανοιχτά για το μέλλον του στην Μπάρτσα

Ο προπονητής της Μπάρτσα είναι σε πολύ δύσκολη θέση μετά τον αποκλεισμό από την Λίβερπουλ. Οι οπαδοί των μπλαουγκράνα θεωρούν κύριο υπεύθυνο τον Βαλβέρδε για το κάζο στο Άνφιλντ

Η Μπαρτσελόνα υπέστη αποκλεισμό σοκ στο Άνφιλντ κόντρα στην Λίβερπουλ μετά την ήττα της με 4-0 και ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι «στριμωγμένος στα σχοινιά του ρινγκ».

Ο καταλανικός Τύπος ασκεί έντονη κριτική στον προπονητή των μπλαουγκράνα θεωρώντας πως ο Βαλβέρδε έχει πολύ μεγάλη ευθύνη για την εφιαλτική βραδιά που πέρασε η Μπαρτσελόνα στην έδρα των κόκκινων.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι μετά την απογοητευτική εικόνα της Μπαρτσελόνα και τον αποκλεισμό από τον τελικό, όλα είναι ανοιχτά σε ότι αφορά το μέλλον του Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Βαρκελώνης.

Μπορεί ο πρόεδρος της Μπάρτσα Ζοζέπ Μπαρτομέου να υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα ότι δεν πρέπει να ληφθούν αποφάσεις εν θερμώ, ωστόσο κανείς δεν μπορεί ν’ αποκλείσει το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Βαλβέρδε από τον πάγκο της Μπάρτσα.

Πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι και οι οπαδοί του ισπανικού συλλόγου ρίχνουν το κύριο βάρος της ευθύνης στον Βαλβέρδε, εστιάζοντας μάλιστα ότι και πέρυσι η Μπάρτσα βίωσε έναν αντίστοιχο αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ, με αντίπαλο την Ρόμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ