Μουρίνιο: «Δεν θα πόνταρα ούτε ένα ευρώ στη Λίβερπουλ» (vid)

Μουρίνιο: «Δεν θα πόνταρα ούτε ένα ευρώ στη Λίβερπουλ» (vid)

Σίγουρος για την πρόκριση της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο πριν τη ρεβάνς με τη Λίβερπουλ, τονίζοντας πως δεν θα πόνταρε ούτε ένα ευρώ στους «κόκκινους».

Η Λίβερπουλ, το βράδυ της Τρίτης (7/5), πήρε μεγαλειώδη νίκη και πρόκριση κόντρα στη Μπαρτσελόνα με το τελικό 4-0 να στέλνει το σύνολο του Κλοπ στον τελικό του Champions League και τους «μπλαουγκράνα» στα… κάτεργα.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ζοσέ Μουρίνιο, που σχολίαζε το παιχνίδι, προέβη σε μια κίνηση πρωτόγνωρη για τον ίδιο, αποθεώνοντας τον συνάδελφό του Γιούργκεν Κλοπ για τον θρίαμβο των «κόκκινων».

Παρόλα αυτά, εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και τα όσα έλεγε ο Πορτογάλος… πριν τη σέντρα του παιχνιδιού. Όπως ήταν φυσιολογικό, ο 56χρονος τεχνικός θεωρούσε τελειωμένη την υπόθεση πρόκριση, προτού τελικά τον διαψεύσει το… «θαύμα του Άνφιλντ».

«Χάνουν 3-0 και δεν είναι υπόθεση πως να τους σταματήσουν. Έχει να κάνει με την προσπάθεια να δημιουργήσουν μια τρομερή κατάσταση. Με την Ίντερ, το 2010 ήταν διαφορετικό. Είχαμε νικήσει 3-1 και στον επαναληπτικό στη Βαρκελώνη θα μπορούσαμε να χάσουμε και 1-0 και να προκριθούμε.

Μετά από 20 λεπτά παίζαμε με δέκα και ήταν θέμα τακτικής και ρεαλισμού στον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριζόμασταν την κατάσταση. Έπρεπε να είμαστε γενναίοι και να τα δώσουμε όλα. Να παίξουμε με καρδιά» ανέφερε αρχικά ο Μουρίνιο για να συνεχίσει.

«Το Άνφιλντ είναι ένα μαγικό μέρος. Ο κόσμος εκεί μπορεί να πετύχει γκολ τα οποία δεν μπορούν να βάλουν οι παίκτες. Αυτό έγινε και τη σεζόν 2004-2005 με τον Λουίς Γκαρσιά που δεν σκόραρε εκείνος, αλλά ο κόσμος της Λίβερπουλ.

Βέβαια, δεν μπορεί να γίνει πλέον αυτό αφού έχουμε τεχνολογία και VAR. Το Άνφιλντ μπορεί να κάνει θαύματα, αλλά χρειάζεται κάτι παραπάνω. Δεν ποντάρω, δεν μου αρέσει ο τζόγος, όμως, δεν θα πόνταρα ούτε ένα ευρώ στη Λίβερπουλ να γυρίσει αυτό το σκορ…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ