Τα έβαλαν με τον Μέσι οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα

Τα έβαλαν με τον Μέσι οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα

Οι απογοητευμένοι οπαδοί της Μπαρτσελόνα έφτασαν σε σημείο να κινηθούν απειλητικά προς τον Λιονέλ Μέσι τη στιγμή που εκείνος έφτασε στο αεροδρόμιο.

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στο αεροδρόμιο του Λίβερπουλ ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και μερίδα οπαδών της Μπαρτσελόνα που είχαν ταξιδέψει για το παιχνίδι κόντρα τους κόκκινους για τα ημιτελικά του Champions League.

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ των Καταλανών πήγε καθυστερημένα στο αεροδρόμιο, φτάνοντας περίπου τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα), για να συναντήσει την υπόλοιπη αποστολή.

Ο 31χρονος άργησε να πάει καθώς έπρεπε να περάσει από τον καθιερωμένο έλεγχο για το ντόπινγκ και έτσι έφτασε λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «El Mundo deportivo», κάποιοι οπαδοί των «μπλαουγκράνα» έφτασαν σε σημείο να κινηθούν απειλητικά προς το μέρος του Μέσι.

Ο Αργεντίνος είχε κατεβασμένο το κεφάλι, όντας εμφανώς απογοητευμένος δεχόμενος τα «πυρά» των στενοχωρημένων φίλων της Μπαρτσελόνα.

Πάντως το δημοσίευμα αναφέρει ότι πολλοί οπαδοί των Καταλανών χειροκρότησαν τον Μέσι προσπαθώντας να του ανεβάσουν το ηθικό και να του δείξουν πως δεν πειράζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ