«Δυνάστες» της Ευρώπης οι αγγλικοί σύλλογοι

«Δυνάστες» της Ευρώπης οι αγγλικοί σύλλογοι

Κοντά σε ένα πολύ εντυπωσιακό ρεκόρ βρίσκεται το αγγλικό ποδόσφαιρο που είναι παραπάνω από πιθανό να έχει το 4/4 σε εκπροσώπηση σε τελικό τόσο σε Champions όσο και σε Europa League.

Η Λίβερπουλ έκανε την αρχή γυρίζοντας από την κόλαση του 3-0 στο Καμπ Νου. Οι Κόκκινοι επικράτησαν με 4-0 στο Άνφιλντ και έγιναν οι πρώτη ομάδα που πέρασε τον τελικό του Champions League. Την ακολούθησε η απίστευτη Τότεναμ!

Τα Σπιρούνια μετά από… ενάμισι ματς βρέθηκαν να χάνουν συνολικά 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο του δεύτερου παιχνιδιού στην Yohan Cruyff Arena όμως ο Λούκας Μόουρα πέτυχε χατ τρικ και έστειλε την Τότεναμ στον τελικό του Champions League.

Από κοντά και οι εκπρόσωποι της Premmiership στο Europa League. H Άρσεναλ επικράτησε 3-1 στο Λονδίνο της Βαλένθια και την μένει μόνο η ρεβάνς του Mestalla για να επικυρώσει το εισιτήριο του τελικού. Στην ίδια μοίρα βρίσκεται και η Τσέλσι που έχει ως προίκα το εκτός έδρας γκολ στο 1-1 κόντρα στην Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη, με τη ρεβάνς στο Stamford Bridge να είναι σίγουρα στα μέτρα της.

Πολλά μπορεί να συμβούν όπως άλλωστε είδαμε και στα ημιτελικά του Champions League, αλλά βρισκόμαστε πολύ κοντά στο να έχουμε 4 ομάδες από την Αγγλία και 3 από το Λονδίνο στους τελικούς των δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ