Ξεκινάει από τον 3ο προκριματικό γύρο ο ΠΑΟΚ

Ξεκινάει από τον 3ο προκριματικό γύρο ο ΠΑΟΚ

Η παρουσία των Λίβερπουλ και Τότεναμ στον τελικό του Champions League φέρνει μια σειρά από καραμπόλες με τον ΠΑΟΚ να ξεκινάει τις προσπάθειες του από τον 3ο προκριματικό γύρο.

Στο Άμστερνταμ Αρένα χθες το βράδυ σ’ ένα παιχνίδι που έσπαγαν καρδιές κλείδωσε το ζευγάρι του τελικού για το Champions League που είναι Αγγλική υπόθεση. Λίβερπουλ και Τότεναμ θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο, με τον ΠΑΟΚ να βγαίνει κερδισμένος.

Ο Δικέφαλος του Βορρά που τη νέα χρονιά θα δοκιμάσει την τύχη του και πάλι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα ξεκινήσει από τον 3ο και όχι από τον 2ο προκριματικό γύρο της υποχρεώσεις του.

Η Λίβερπουλ έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο Champions League καθώς θα τερματίσει στην 2η θέση της Premier League. Ενώ οι Λονδρέζοι έχουν εξασφαλίσει κατά 99% την παρουσία τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της νέας σεζόν από το πρωτάθλημά τους.

Η ομάδα του Ποτσετίνο βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 70 βαθμούς και ακολουθεί η Αρσεναλ με 67. Την τελευταία αγωνιστική, η Τότεναμ υποδέχεται την Εβερτον ενώ η Αρσεναλ δοκιμάζεται στην έδρα της Μπέρνλι.

Ο ΠΑΟΚ, θα είναι στο γκρουπ των αδυνάτων όταν θα γίνει η κλήρωση και ενδεχομένως να βρει για μια ακόμα φορά στο δρόμο του Ολλανδική ομάδα. Άγιαξ και Αϊντχόφεν μάχονται για την πρώτη θέση και όποιος την κατακτήσει θα μπει στο δυνατό γκρουπ.

Ο Δικέφαλος θα απέφευγε τους Ολλανδούς μόνο αν ο Αγιαξ κατακτούσε το Champions League. Τότε ο Αίαντας θα έμπαινε απευθείας στην επόμενη διοργάνωση ως κάτοχος του τίτλου και η Ολλανδία δε θα είχε ομάδα στα προκριματικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ