Στον 3ο προκριματικό γύρο ο ΠΑΟΚ μέσω… Premier League

Στον 3ο προκριματικό γύρο ο ΠΑΟΚ μέσω… Premier League

Η τελευταία αγωνιστική της Premier League προκάλεσε ένα ντόμινο ανακατατάξεων στα καλοκαιρινά προκριματικά του Champions League, με τον ΠΑΟΚ να επωφελείται.

Καλά νέα για τον ΠΑΟΚ έκρυβε η τελευταία ημέρα της Premier League. Η τετράδα που οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν έκλεισε, με τις Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Λίβερπουλ και Τότεναμ. Η ομάδα που θα κατακτήσει το φετινό Champions League λοιπόν, θα έχει κερδίσει θέση στη διοργάνωση της επόμενης χρονιάς μέσω του πρωταθλήματος.

Αυτή η εξέλιξη φέρνει αλυσιδωτές ανακατατάξεις με αρκετές ομάδες να επωφελούνται. Πρώτη και καλύτερη είναι η Σάλτσμπουργκ που αποφεύγει τελικά τα playoffs του Champions League και πηγαίνει κατευθείαν στη φάση των Ομίλων.

Αντίστοιχα, ο πρωταθλητής Τσεχίας ανεβαίνει από τον τρίτο προκριματικό γύρο στα playoffs, ενώ ωφελημένος είναι και ο ΠΑΟΚ που αποφεύγει και αυτός έναν γύρο και θα ξεκινήσει την προσπάθειά του να βρεθεί στους ομίλους του Champions League από τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να κάνει δύο προκρίσεις στην πορεία του προς τους Ομίλους, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως αν προκριθεί από τον τρίτο προκριματικό γύρο, έχει εξασφαλισμένη την παρουσία του στους ομίλους του Europa League, σε περίπτωση ήττας και αποκλεισμού από τα playoffs.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ