«Εξωτική» προετοιμασία ενόψει τελικού Champions League για Λίβερπουλ

«Εξωτική» προετοιμασία ενόψει τελικού Champions League για Λίβερπουλ

Σε κάτι περισσότερο από μια εβδομάδα Λίβερπουλ και Τότεναμ κοντράρονται στον Τελικό του Champions League και οι Κόκκινοι έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους σε μέρος... εξωτικό.

Η Μαδρίτη και το Wanda Metropilitano προετοιμάζεται για το μεγαλύτερο διασυλλογικό ραντεβού στο ευρωπαϊκό (και όχι μόνο) ποδόσφαιρο, με τις Λίβερπουλ και Τότεναμ να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Οι προετοιμασίες των δύο ομάδων με τη σεζόν στην Αγγλία να έχει ολοκληρωθεί, συνεχίζονται απερίσπαστες πλέον, με τους Κόκκινους να μεταβαίνουν στην εξωτική Μαρμπέγια, στη ζεστή Νότια Ισπανία.

Το κλίμα στην Ιβηρική χερσόνησο είναι πολύ διαφορετικό από αυτό της Αγγλίας, για αυτό η Λίβερπουλ βρίσκεται ήδη στην Ισπανία για να εγκλιματιστούν οι παίκτες του Κλοπ όσο γίνεται περισσότερο.

Ο Γερμανός τεχνικός που συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον τραυματία από τον ημιτελικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα, Κεϊτά, και πλέον έχει κάθε λόγο να χαμογελά μιας και ο Φιρμίνο έχει αρχίσει κανονικά να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.

Δεν είναι μυστικό πως η επίθεση των Reds λειτουργεί πολύ διαφορετικά με τον Βραζιλιάνο στην σύνθεσή της και αν όλα πάνε καλά τις επόμενες ημέρες, ο αγαπημένος Μπόμπι του KOP θα δώσει κανονικά το παρών στο μεγαλύτερο ματς της χρονιάς για την ομάδα του Μέρσισαϊντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ