Τάντιτς: «Μετά τον αποκλεισμό από την Τότεναμ έκλαιγα όλο το βράδυ»

Τάντιτς: «Μετά τον αποκλεισμό από την Τότεναμ έκλαιγα όλο το βράδυ»

Ο σούπερ σταρ του Αγιαξ μίλησε για την πορεία του Αίαντα στο Champions League, αλλά και πως βίωσε τον σοκαριστικό αποκλεισμό από την Τότεναμ.

Ο Αγιαξ προηγήθηκε με 2-0 στον επαναληπτικό με την Τότεναμ και βρέθηκε μια… ανάσα από την πρόκρισή του στον τελικό του Champions League, αλλά ο Λούκας Μόουρα είχε διαφορετική άποψη.

Ο Βραζιλιάνος με χατ-τρικ και μάλιστα πετυχαίνοντας το τελευταίο γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, οδήγησε την λονδρέζικη ομάδα στην ολική ανατροπή και την πρόκριση στον τελικό.

Ο τρόπος που ήρθε ο αποκλεισμός ήταν σοκαριστικός, με τον Ντούσαν Τάντιτς να αποκαλύπτει ότι μετά το τέλος του αγώνα επέστρεψε στο σπίτι του και ξέσπασε σε κλάματα. Όπως μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά, έκλαιγε όλο το βράδυ!

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Ajax Life δήλωσε: «Ήταν μια τρομερή σεζόν για εμάς. Κάθε βήμα που κάναμε, μας έκανε και πιο πεινασμένους για νίκες και επιτυχίες. Ο Άγιαξ έκανε εκπληκτικό το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω ότι αξίζαμε να παίξουμε στον μεγάλο τελικό.

Όταν είμαι απογοητευμένος, κλαίω. Παραδίνομαι στο συναίσθημα της στιγμής. Όταν επέστρεψα στο σπίτι μου, έβαλα να παίζει σερβική μουσική και κάθισα στον καναπέ. Έπειτα πήγα για ύπνο, όμως έκλαιγα όλο το βράδυ. Όταν είδα τα παιδιά μου το επόμενο πρωί, τότε πήρα λίγη βοήθεια να συνέλθω…». 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ