«Βουλιάζει» η Μαδρίτη από 100.000 Άγγλους

«Βουλιάζει» η Μαδρίτη από 100.000 Άγγλους

Η Λίβερπουλ και η Τότεναμ είναι έτοιμες να διεκδικήσουν το Champions League και χιλιάδες Άγγλοι έχουν κατακλύσει τη Μαδρίτη χωρίς όμως να έχουν εισιτήριο.

Λίβερπουλ και Τότεναμ ετοιμάζονται, αύριο (1/6. 22:00), να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον τελικό του UEFA Champions League σε έναν τελικό που θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Για τη μεγάλη αυτή γιορτή θα βρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου της Ατλέτικο Μαδρίτης, «Wanda Metropolitano», που θα φιλοξενήσει τον αγώνα, περίπου 32.000 φίλοι και των δύο ομάδων οι οποίοι θα κατακλύσουν το στάδιο.

Πέραν αυτών όμως στην πρωτεύουσα της Ισπανίας αναμένεται να φτάσουν συνολικά περίπου 100.000 Άγγλοι οπαδοί οι οποίοι ευελπιστούν, έστω και την τελευταία στιγμή, να βρουν ένα «μαγικό χαρτάκι» για να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό.

Φυσικά δεν ήταν δυνατό να καλυφθούν οι ανάγκες όλων των οπαδών και των δύο συλλόγων, με τις διοικήσεις των ομάδων να δίνουν προτεραιότητα σε εκείνους που είχαν ήδη ταξιδέψει τουλάχιστον μία φορά σε αγώνα εκτός έδρας της ομάδας τους στη φετινή διοργάνωση.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι πως έχουν επιστρατευτεί περίπου 4.700 άνδρες της αστυνομίας, σε όλη την πρωτεύουσα, με σκοπό να διασφαλίσουν την τάξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ