Ποκετίνο: «Το πέναλτι άλλαξε τα πλάνα μας»

Ποκετίνο: «Το πέναλτι άλλαξε τα πλάνα μας»

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο μίλησε για τον τελικό του Champions League και ξεκαθάρισε πως το πέναλτι στα πρώτα δευτερόλεπτα του ματς άλλαξε όλα του τα πλάνα.

Η Λίβερπουλ ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του Champions League επικρατώντας με 2-0 χάρη σε ένα πέναλτι του Σαλάχ στο 2ο λεπτό και άλλο ένα του Οριγκί στα τελευταία λεπτά.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο μίλησε μετά το τέλος του ματς για την ήττα της Τότεναμ και τόνισε πως αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα του μετά το πέναλτι στα πρώτα δευτερόλεπτα, όμως ξεκαθάρισε ότι είναι πολύ περήφανος για τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά που κάναμε, παλέψαμε για τη νίκη. Δεχθήκαμε με το ξεκίνημα του ματς το γκολ χάρη σε αυτό το πέναλτι που δόθηκε αλλά συνεχίσαμε να παλεύουμε. Δεν είναι εύκολο να παίζεις κόντρα σε μια ομάδα που είναι πολύ καλή στο transition. Είμαι πολύ υπερήφανος όμως. Το πέναλτι άλλαξε όλα τα πλάνα μας, αλλά και πάλι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι. Η Τότεναμ για πρώτη φορά στην ιστορία της έφτασε στον τελικό του Champions League και αυτό πρέπει να προκαλεί αισιοδοξία για το μέλλον»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ