Βενγκέρ: «Το Λίβερπουλ είναι η πόλη της μουσικής, της εργατικής τάξης και του ποδοσφαίρου» (vid)

Βενγκέρ: «Το Λίβερπουλ είναι η πόλη της μουσικής, της εργατικής τάξης και του ποδοσφαίρου» (vid)

Ο πρώην τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, μίλησε στο πάνελ του BeIN Sports για το στοιχείο που κάνει τη Λίβερπουλ ξεχωριστή χρησιμοποιώντας μοναδικές ατάκες για το μεγαλείο της

Ο επί σειρά ετών πρώην προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, αναφέρθηκε on air στα στοιχεία εκείνα που κάνουν τη Λίβερπουλ ξεχωριστή και επιρρεπή στα… θαύματα!

Αναλυτικά τα λόγια του:

«Το Λίβερπουλ είναι η πόλη της μουσικής, της εργατικής τάξης και του ποδοσφαίρου. Και το είδαμε σήμερα, για παράδειγμα, ότι πάντοτε είναι ενωμένοι όλοι στην πόλη αυτή. Όλοι όσοι έχουμε προπονήσει στην Αγγλία, ξέρουμε ότι το Liverpool είναι ένα ιδιαίτερο μέρος για το ποδόσφαιρο.. Γι’ αυτό καταφέρνουν κάθε φορά να κάνουν… θαύματα.

Έπειτα, βρίσκονται πλέον σε μία θέση που, όταν θέλουμε εμείς να βελτιώσουμε την ομάδα μας, αυτοί σου καταστρέφουν όλα τα καλύτερα στοιχεία σου. Θα έλεγα ότι για να κυριαρχήσουν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πρέπει να βελτιώσουν το τεχνικό τους κομμάτι, αλλά έτσι θα χάσουν αυτό που αποτελεί τώρα τη δύναμη τους, το πνεύμα αλληλεγγύης και μαχητικότητας.

Και αυτό μας συμβαίνει πάντοτε (σ.σ τους προπονητές), να θέλουμε να βελτιώσουμε την ομάδα σε έναν τομέα αλλά να ξέρουμε ότι μπορεί να καταστρέψουμε αυτόν που μας κάνει να κερδίζουμε»

Δείτε τη σχετική τοποθέτηση του Αλσατού τεχνικού:

https://twitter.com/beINSPORTS/status/1134945688947634176?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1134945688947634176&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sdna.gr%2Fpodosfairo%2Fchampions-league%2Farticle%2F603761%2Fvengker-pneyma-allileggyis-kai-maxitikotitas-fernei-ta

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ