Η Λίβερπουλ προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Κλοπ

Η Λίβερπουλ προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Κλοπ

Η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου επιθυμεί την επέκταση της συνεργασίας με τον Γερμανό τεχνικό και του προσφέρει εξαιρετικές αποδοχές

Η Λίβερπουλ έφτασε στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ για έκτη φορά στην ιστορία της μετά τη νίκη επί της Τότεναμ με 2-0 στην Μαδρίτη.

Οι κόκκινοι έστησαν χθες μεγάλο πάρτι στο Λίβερπουλ και πανηγύρισαν την πολύ μεγάλη τους επιτυχία, με τον Γιούργκεν Κλοπ να απολαμβάνει τον θρίαμβο της ομάδας του.

Ο Γερμανός τεχνικός είχε πολλούς λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος με την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου και οι πληροφορίες των αγγλικών μέσων ενημέρωσης αναφέρουν πως η διοίκηση της Λίβερπουλ επιθυμεί την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κλοπ.

Το συμβόλαιο του Γερμανού με τους πρωταθλητές Ευρώπης λήγει το 2022 αλλά οι ιθύνοντες των κόκκινων θέλουν την υπογραφή νέου συμβολαίου από τον Κλοπ και γι’ αυτό τον λόγο προσφέρουν μια εντυπωσιακή αύξηση αποδοχών στον προπονητή των reds.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει ο αγγλικός Τύπος η Λίβερπουλ προσφέρει 11 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Κλοπ για να επεκτείνει την συνεργασία του με την αγγλική ομάδα.

Οι ετήσιες απολαβές του Γερμανού κόουτς είναι 7 εκατ. ευρώ και  διοίκηση της Λίβερπουλ θεωρεί πως θα πείσει τον Κλοπ να υπογράψει νέο συμβούλιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ