Η αναφορά του Ζλάταν που… τρομάζει την Πλζεν

Η αναφορά του Ζλάταν που… τρομάζει την Πλζεν

Η Πλζεν θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Champions League και οι Τσέχοι έκαναν ειδική αναφορά στην καυτή ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκη με... Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Champions League και το μεσημέρι της Τετάρτης 19/06 έμαθε την αντίπαλό του στον β’ προκριματικό γύρο. Πρόκειται για την Βικτόρια Πλζεν, την οποία θα πρέπει να αφήσουν εκτός οι ερυθρόλευκοι, προκειμένου να συνεχίσουν να διεκδικούν την είσοδό τους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η κλήρωση για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έφερε χαμόγελα, αφού ο Ολυμπιακός δεν «έπεσε» πάνω στην Αϊντχόφεν, όμως από την άλλη για τους Τσέχους έφερε δυσαρέσκεια, καθώς υπολογίζουν πολύ την ελληνική ομάδα και ήθελαν να την αποφύγουν.

Πέρα από τη δυναμική του Ολυμπιακού, οι Τσέχοι «τρομάζουν» με την ιδέα των ερυθρόλευκων φιλάθλων και του Καραϊσκάκη, ενώ στις αναφορές τους γίνεται λόγος για εκρηκτική ατμόσφαιρα, που έχει μαγέψει πολλούς σταρ που πάτησαν το πόδι τους στο χορτάρι του φαληρικού γηπέδου.

Μεταξύ άλλων, στο τσέχικο δημοσίευμα υπενθυμίζουν τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ο οποίος αγωνίστηκε το 2013 στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και του Λούκας Μόουρα, που ήταν μαγεμένοι με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι των Πειραιωτών.

Δείτε τι έχει δηλώσει ο σπουδαίος Σουηδός: «Ο φίλος μου ο Όλοφ Μέλμπεργκ έπαιξε εκεί και μου είπε γι ‘αυτούς. Δεν το είχα ξαναδεί, αλλά μόλις το έζησα, κατάλαβα για τι μιλούσε. Είναι εκπληκτικό, οι οπαδοί είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό».

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει και η δήλωση του Λούκας Μόουρα για την έδρα του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει τονίσει χαρακτηριστικά: «Σε ένα στάδιο με τέτοια άγρια, ταραχώδη ατμόσφαιρα, δεν είχα παίξει στη ζωή μου».

Μάλιστα όπως αναφέρει και το δημοσίευμα, η Πλζεν θα περάσει πολύ δύσκολα στο Καραϊσκάκη, καθώς η ατμόσφαιρα είναι εκρηκτική, ενώ αναφέρεται χαρακτηριστικά το εξής: «Η κόλαση μας περιμένει…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ