Οι διακοπές του… τελικού του Champions League

Οι διακοπές του… τελικού του Champions League

Έπειτα από μία σεζόν στα «κόκκινα», Γιούργκεν Κλοπ και Μαουρίσιο Ποκετίνο απολαμβάνουν τις διακοπές τους, 2 μήνες πριν την έναρξη της νέας χρονιάς.

Ο τελικός της 1ης Ιουνίου του Champions League, σήμανε και επίσημα το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν για την περίοδο 2018-2019. Μιας χρονιάς που μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως αυτή με την μεγαλύτερη πίεση στις «πλάτες» του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει με την Λίβερπουλ στην κατάκτηση της Premier League, καθοδήγησε ωστόσο την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης, έπειτα από 15 χρόνια. Έτσι, μπήκε ένα θετικό πρόσημο στην χρονιά των «κόκκινων» με τον Γερμανό τεχνικό να πιστώνεται σημαντικό μέρος αυτής της επιτυχίας.

Έπειτα από μία σεζόν γεμάτη ένταση λοιπόν, ο Κλοπ μαζί με την γυναίκα του Ούλα Σάντροκ, βρέθηκε στο Τουλούμ του Μεξικού, εκεί όπου γεμίζει τις «μπαταρίες» του ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα, τον αποθανάτισε σε στιγμές χαλάρωσης στην παραλία, να… ατμίζει ηλεκτρονικό τσιγάρο!

Όσο για τον χαμένο του τελικού του Champions League; Μπορεί να μην κατέκτησε κάποιο τρόπαιο την φετινή σεζόν με την Τότεναμ, αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Μαουρίσιο Ποκετινό δεν έχει ανάγκη από διακοπές.

Ο Αργεντινός τεχνικός βρίσκεται στην Ισπανία, μαζί με την σύζυγο του Καρίνα, εκεί όπου δείχνει τις ικανότητες του στο… τζετ σκι, με το speedo μαγιό του να «κλέβει» την παράσταση!

Ο Ποκετινό έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να επαναφέρει την Τότεναμ στην ελίτ τόσο του αγγλικού όσο και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και όπως και ο συνάδελφος του,  περνάει χρόνο με την οικογένεια του, λίγο καιρό πριν αρχίσει ένας ακόμη ποδοσφαιρικός «μαραθώνιος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ