Βικτόρια Πλζεν – Σίγκμα Όλομουτς 3-1

Βικτόρια Πλζεν – Σίγκμα Όλομουτς 3-1

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρακολούθησε την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού, Βικτόρια Πλζεν, στο παιχνίδι κόντρα στην Σιγκμα Όλομουτς (3-1). Αρκετά επικίνδυνοι επιθετικά οι Τσέχοι, που έδειξαν «κενά» στα αμυντικά τους καθήκοντα. Με αριθμητικό μειονέκτημα αγωνίστηκε η Όλομουτς από το 70'

Πρεμιέρα με το δεξί στο πρωτάθλημα Τσεχίας έκανε η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Υπό το βλέμμα του προπονητή των Ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς, η Βικτόρια Πλζεν επικράτησε 3-1 της Σίγκμα Όλομουτς και μάλιστα με ανατροπή, παίρνοντας τους τρεις πρώτους της βαθμούς.

Κάτω από την εστία για την Πλζεν ξεκίνησε ο Χρούσκα, στο κέντρο άμυνας οι Χέτζα και Μπράμπετς, στα άκρα οι Ρέζνικ και Λιμπέρσκι, ο Κροσόβσκι με τον Κάλβακ μπροστά από τα στόπερ, σε πιο δημιουργικό ρόλο ο Τσέρμαχ, στα άκρα της επίθεσης Κόπιτς και Καγιάμπα και προωθημένος Κρμέντσικ.

Στο πρώτο ημίχρονο η Πλζεν είχε τον έλεγχο του ματς και ήταν πιο απειλητική, ωστόσο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 34’ από πέναλτι του Πλσεκ, ο οποίος ανατράπηκε από τον Χέιντα και χρειάστηκε το VAR για να καταλογιστεί η παράβαση. Μάλιστα, ο παίκτης των γηπεδούχων τραυματίστηκε στη συγκεκριμένη φάση και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο Πλζεκ δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε το 0-1 για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Καγιάμπα, Κόπιτς και Κρμέντσικ, ενώ στο 40′ ήρθε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Καγιάμπα εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Τσέρμακ και έκανε το 1-1.

Το 1-1 του πρώτου 45αλέπτου αδικεί τους γηπεδούχους, αφού ο Κρμέντσικ έχασε δύο γκολ από αυτά που… δεν χάνονται, ενώ και ο Τσέρμακ είχε μια καλή ευκαιρία για να σκοράρει. Εν περιλήψει στο πρώτο 45λεπτο, η αντίπαλος του Ολυμπιακού είχε τα ηνία της αναμέτρησης και είχε δεχθεί γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα και από λάθος της άμυνάς της.

Στην επανάληψη ο Κρμέντσικ έχασε ακόμα δύο ευκαιρίες, όπως και οι Καγιάμπα και Λιμπέρσκι. Η Βικτόρια Πλζεν πίεζε πολύ για το δεύτερο γκολ, έχοντας περιορίσει την αντίπαλό της σε παθητικό ρόλο.

Στο 70ο λεπτό, ο Γιούνις αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για μια αγκωνιά και δύο λεπτά αργότερα, ήρθε το πολυπόθητο τέρμα. Ο Κόπιτς, μετά τη δεύτερη ασίστ του Τσέρμακ, έκανε το 2-1 για την Πλζεν.

Στα εναπομείναντα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο τεράστιες ευκαιρίες στο 88’ και στο 93’ για να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ στη συνέχεια δέχτηκαν και τρίτο γκολ στο 94’ από τον Κόβαρικ, που πήρε άλλη μια ασίστ από τον Τσέρμακ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Βικτόρια Πλζεν: Χρούσκα – Ρέζνικ, Χέιντα (35’ Πέρνιτσα), Μπράμπετς, Λιμπέρσκι – Χροσόφσκι, Κάλβαχ – Καγιάμπα, Τσέρμακ, Κόπιτς (88’ Κόβαρικ) – Κρμέντσικ (78’ Χόρι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ