Η ΜΠΑΤΕ έστειλε τον ΠΑΟΚ στους ανίσχυρους

Η ΜΠΑΤΕ έστειλε τον ΠΑΟΚ στους ανίσχυρους

Η πρόκριση των Λευκορώσων χάλασε τα σχέδια του ΠΑΟΚ και έστειλε την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα στο γκρουπ των ανίσχυρων στην κλήρωση για τον γ’ προκριματικό γύρο.

H πρόκριση της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ απέναντι στην Πιαστ έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα του ΠΑΟΚ για συμμετοχή στο γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρο του Champions League. Οι Λευκορώσοι έφυγαν με το διπλό από την Πολωνία και έστειλαν τον Δικέφαλο του Βορρά στο γκρουπ των ανίσχυρων.

Ο δρόμος του ΠΑΟΚ για συμμετοχή στο γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση της Δευτέρας ήταν εξ αρχής πολύ δύσκολος. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης για να βρεθεί στους ισχυρούς ήθελε να αποκλειστούν τρεις από τις Σέλτικ, Λουντογκόρετς, Αστάνα και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Η Λουντογκόρετς και η Αστανα του έκαναν τη χάρη, καθώς αποκλείστηκαν από τις Φερεντσβάρος και Κλουζ αντίστοιχα, αλλά τα νέα από τις αναμετρήσεις των άλλων δύο ομάδων δεν ήταν καθόλου ευχάριστα για τον ΠΑΟΚ. Η Σέλτικ είχε νικήσει εκτός έδρας την Σαράγεβο με 3-1 και ουσιαστικά είχε προκριθεί από την πρώτη αναμέτρηση.

Αυτή που ήταν επίφοβη ήταν η ΜΠΑΤΕ. Οι Λευκορώσοι στο αποψινό παιχνίδι με την Πιαστ μέχρι το 84’ έχαναν 1-0 και ο ΠΑΟΚ περίμενε καρτερικά τα ευχάριστα νέα. Ωστόσο, η ΜΠΑΤΕ μέσα σε πέντε λεπτά έκανε την ανατροπή, νίκησε με 2-1 και πήρε την πρόκριση.

Ως εκ τούτου ο Δικέφαλος του Βορρά την Δευτέρα θα είναι στο γκρουπ των ανίσχυρων και θα κληρωθεί είτε με τον Αγιαξ είτε με μία ομάδα από τα ζευγάρια, Σέλτικ-Νόμε Κάλου, Κοπεγχάγη-Νιου Σεντς, Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Σαμουρτάλο, ΜΠΑΤΕ-Ρόζενμποργκ και ΑΠΟΕΛ-Σουτιέσκα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από τα ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League θα γίνει και η κλήρωση για τα play-off της διοργάνωσης, εκεί όπου θα βρεθούν κατευθείαν οι Γιουνγκ Μπόις και Σλάβια Πράγας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ