Ο Άγιαξ στον δρόμο του ΠΑΟΚ για το Champions League

Ο Άγιαξ στον δρόμο του ΠΑΟΚ για το Champions League

Τον Άγιαξ θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League στον δρόμο του προς τους Ομίλους της διοργάνωσης.

Τον Άγιαξ θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League στον δρόμο του προς τους Ομίλους της διοργάνωσης. Ο Αίαντας είναι παλιός γνώριμος του ΠΑΟΚ καθώς οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί και πάλι αντιμέτωπες στα προκριματικά του Champions League.

Τότε, το 2016, ο ΠΑΟΚ είχε φύγει αήττητος από το Άμστερνταμ (1-1), αλλά γνώρισε οδυνηρή ήττα από τους Ολλανδούς μέσα στη Τούμπα με 2-1 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα είναι γηπεδούχος στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων με τον Άγιαξ να έχει τη ρεβάνς στην έδρα του. Πολύ δύσκολη κλήρωση για άλλη μια φορά για τους Θεσσαλονικείς που πετυχαίνουν τον Άγιαξ στην καλύτερη φάση των τελευταίων ετών.

Άλλωστε όλοι γίναμε μάρτυρες της εκπληκτικής πορείας των τρομερών μωρών της ολλανδικής ομάδας που έφτασε μια ανάσα από τον τελικό του Champions League πέρσι. Ντε Γιονγκ και Ντε Λιχτ μπορεί να αποτελούν παρελθόν, αλλά αυτοί οι δύο ήταν απλά πρώτοι μεταξύ ίσων, από μια εκπληκτική φουρνιά παικτών που έχει στη διάθεσή του ο πρωταθλητής Ολλανδίας.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 6 ή 7 Αυγούστου στην Τούμπα, με την ρεβάνς γίνεται στην Johan Cruijff Arena στο Άμστερνταμ στις 13 Αυγούστου. Όπως είναι κατανοητό ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κάνει μια τεράστια υπέρβαση βάσει αγωνιστικών δεδομένων για να καταφέρει να προκριθέι στα playoffs του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ