Γκερέρο: «Αισθάνομαι πολύ καλά, πάμε για το πρώτο βήμα»

Γκερέρο: «Αισθάνομαι πολύ καλά, πάμε για το πρώτο βήμα»

Ο Μιγκέλ Γκερέρο μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου λίγο πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Τσεχία και έδειξε έτοιμος, όπως και όλη η ομάδα, για το πρώτο βήμα προς το Champions League.

Ο Ολυμπιακός μεταβαίνει στην Τσεχία όπου θα αντιμετωπίσει την Πλζεν στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και ο Μιγκέλ Γκερέρο είναι ένας από τους παίκτες που είναι πολύ πιθανό να πάρουν φανέλα βασικού κόντρα στους Τσέχους.

Ο Ισπανός επιθετικός μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος το πρωί κατά την αναχώρηση της ομάδας, έδειξε έτοιμος να αγωνιστεί και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, εκφράζοντας την σιγουριά πως η ομάδα του θα τα πάειν περίφημα στο «πρώτο βήμα» για την πρόκριση όπως το χαρακτήρισε.

«Νιώθουμε πως είμαστε έτοιμοι. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά. Έχουμε δείξει πολύ καλά δείγματα, ιδιαίτερα στα τελευταία φιλικά, απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, δείξαμε μία πάρα πολύ καλή εικόνα.

Έχουμε όλοι μας στα αποδυτήρια συνειδητοποιήσει τη σημασία που έχει ο αυριανός αγώνας και στόχος για εμάς είναι να προκριθούμε στο Champions League. Θα τα δώσουμε όλα, για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και πιστεύω ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί.

Αναλύσαμε τον αντίπαλο σε βίντεο, κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας, όμως νομίζω ότι αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό, αλλά το δικό μας παιχνίδι είναι. Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να πιάσουμε το υψηλό επίπεδο που διαθέτουμε, αν γίνει αυτό πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Η πρόκριση δεν κρίνεται μόνο από το αυριανό παιχνίδι, αλλά από δύο παιχνίδια. Αν αύριο κάνουμε το πρώτο βήμα, τότε στο Καραϊσκάκη, μπροστά στους φιλάθλους μας, θα κάνουμε ένα ακόμα καλό παιχνίδι και θα πάρουμε την πρόκριση.

Αισθάνομαι πολύ καλά, νιώθω γεμάτος αυτοπεποίθηση. Νομίζω φάνηκε πως όλη η ομάδα βρίσκεται σε μία πολύ καλή φάση, σε ένα πολύ καλό σημείο. Θα δώσω τα πάντα, εγώ και οι συμπαίκτες μου, για να κάνουμε μία πολύ καλή χρονιά και να πάρουμε τους τίτλους που διεκδικούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ