Ο τρομερός Άγιαξ το εμπόδιο του ΠΑΟΚ για τους ομίλους

Ο τρομερός Άγιαξ το εμπόδιο του ΠΑΟΚ για τους ομίλους

Δείτε το προφίλ του πανίσχυρου «Αίαντα» που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η κληρωτίδα έβγαλε πάλι τον πιο δύσκολο αντίπαλο για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League τον Άγιαξ.

Ο «Αίαντας» έκανε πέρυσι το νταμπλ στην Ολλανδία και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League (αποκλείοντας Ρεάλ και Γιουβέντους!) παίζοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη με μια πολύ ταλαντούχα φουρνιά παικτών υπό τις οδηγίες του «μαέστρου» Έρικ Τεν Χαγκ.

Ίσως έφτανε μέχρι την κατάκτηση και του τίτλου αν δεν αποκλείονταν στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων από την Τότεναμ μέσα στο Άμστερνταμ.

Σαφώς και ο ΠΑΟΚ θα έχει πολύ δύσκολο έργο για να περάσει στα play-offs του Champions League και να διεκδικήσει την είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους,

Πρόσφατα ο Άγιαξ επέκτεινε το συμβόλαιο του Έρικ Τεν Χαγκ έως το 2022 και κράτησε τους περισσότερους παίκτες του βασικού κορμού του.

Πούλησε τον Ντε Γιονγκ στη Μπαρτσελόνα (με 75 εκ. ευρώ) και τον Ντε Λιχτ στη Γιουβέντους (με άλλα 75 εκ. ευρώ), αλλά οι υπόλοιποι βασικοί έμειναν και ήρθαν ενισχύσεις για να καλύψουν τα δύο σημαντικά κενά.

Βασικά αποκτήθηκαν ο Έντσον Αλβάρες από την Κλαμπ Αμέρικα, ο Μπρούνο Βαρέλα από την Μπενφικα και ο Κουίνσι Πρόμες από τη Σεβίλλη.

Συνολικά ο σημερινός Άγιαξ αξίζει στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο 372,4 εκ. ευρώ σύμφωνα με το σάιτ «Trasfermarkt», γεγονός που δείχνει και την υψηλή αγωνιστική αξία της ολλανδικής ομάδας…

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΓΙΑΞ

ΕΦΥΓΑΝ: Ματάις Ντε Λιγκτ, Φρένκι Ντε Γιονγκ, Ράσμους Κρίστενσεν, Βάτσλαβ Τσέρνι, Ντάλεϊ Σινκγκράβεν.

ΗΡΘΑΝ: Έντσον Άλβαρες (Κλαμπ Αμέρικα), Μπρούνο Βαρέλα (Μπενφίκα), Κουίνσι Πρόμες (Σεβίλλη), Ράζβαν Μαρίν (Σταντάρ Λιέγης), Λισάντρο Μαρτίνεζ (Ντεφένσα Χουστίθια).

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΆΓΙΑΞ:

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Έρικ τεν Χαγκ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Αντρέ Ονανά, Μπέντζαμιν Φαν Λέερ, Μπρούνο Βαρέλα.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Γιόελ Φέλτμαν, Έντσον Άλβαρες, Λισάντρο Μαγκαλάν, Λισάντρο Μαρτίνεζ, Νικολάς Ταλιαφίκο, Ντάλεϊ Μπλιντ, Μουσαΐρ Μαζραουί,

ΜΕΣΟΙ: Χακίμ Ζιγιές, Ζακάρια Λαμπιάντ, Κάρελ Άιτινγκ, Λάσε Σένε, Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ, Ντούσαν Τάντιτς, Ράζβαν Μαρίν.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Κάσπερ Ντόλμπεργκ, Κλάας-Γιαν Χούντελαρ, Κουίνσι Πρόμες, Ντέιβιντ Νέρες, Ντένις Γιόνσεν, Χασάν Μπαντέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ