Φερέιρα: «Μεγάλη πρόκληση για τον ΠΑΟΚ ο Άγιαξ, θέλουμε να γράψουμε ιστορία»

Φερέιρα: «Μεγάλη πρόκληση για τον ΠΑΟΚ ο Άγιαξ, θέλουμε να γράψουμε ιστορία»

Δείτε ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του Αμπέλ Φερέιρα για την κλήρωση του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ.

Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε να παίξει με τον Άγιαξ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Το πρώτο ματς θα γίνει στην Τούμπα (6 ή 7 Αυγούστου) και η ρεβάνς στο Άμστερνταμ στις 13/8.

Ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε στο «PAOK TV» για το ζευγάρωμα με τον Άγια και είπε: «Είναι πολλή μεγάλη πρόκληση για μας να αγωνιστούμε απέναντι σε μια ομάδα τόσο μεγάλη όπως ο Άγιαξ. Κανένας από εμάς δεν ήθελε να μας τύχει ο Άγιαξ, όπως και καμιά άλλη ομάδα δεν ήθελε αυτόν για αντίπαλο. Αλλά είμαι επίσης σίγουρος ότι καμιά από τις υποψήφιες αντιπάλους μας δεν ήθελαν να κληρωθούν με τον ΠΑΟΚ. Για μας ο στόχος μας παραμένει ξεκάθαρος. Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League, ανεξαρτήτου αντιπάλου και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να το πετύχουμε.

Αυτό που θέλω είναι να μας στηρίξουν οι οπαδοί. Πρέπει να το πιστέψουμε. Θέλουμε να αφήσουμε σαν παρακαταθήκη σε όλους τους οπαδούς της ομάδας την πρόκριση, θέλουμε να γράψουμε ιστορία και να μπούμε στους ομίλους του Champions League και θα δώσουμε όλες μας της δυνάμεις για να το πετύχουμε. Όσο πιο ενωμένοι είμαστε, τόσο πιο δυνατοί είμαστε».

Δείτε και το σχετικό video:

Abel Ferreira's quotes – PAOK TV

Η πρώτη αντίδραση του Αμπέλ #Ferreira μετά την κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League που έφερε τον AFC Ajax στο δρόμο του Δικεφάλου #UCL #draw #OwnTheTop

Δημοσιεύτηκε από PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ