Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Πλζεν

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Πλζεν

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους έντεκα που θα ξεκινήσουν στο σπουδαίο ματς του Ολυμπιακού με την Πλζεν. Δείτε και την εντεκάδα των Τσέχων.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα (20:00) τη Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία στο πρώτο παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν σκορ πρόκρισης από σήμερα απέναντι στους Τσέχους και ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει την ομάδα του με το κλασικό 4-2-3-1. Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε τους «11» που είχαν ξεκινήσει στην πρόβα τζενεράλε απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκη την περασμένη βδομάδα, χωρίς την παραμικρή αλλαγή στο αρχικό σχήμα.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα γκολπόστ θα ξεκινήσει ο Ζοσέ Σα, από δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Αβραάμ και Τσιμίκας, ενώ στον χώρο του κέντρου θα είναι οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης. Μπροστά τους θα είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά, από τα δεξιά της επίθεσης θα αναπτύσσεται ο Ποντένσε και από αριστερά ο Γιώργος Μασούρας, με αιχμή του δόρατος τον Γκερέρο.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Τζολάκης, Καμαρά, Ελ Αραμπί, Μπρούνο, Μπα, Τοροσίδης, Ραντζέλοβιτς, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Κούτρης, Ντουρμισάι, Ανδρούτσος και Καραργύρης.

Από την άλλη, ο προπονητής των Τσέχων, Πάβελ Βρμπα δεν επεφύλαξε κάποια έκπληξη στο αρχικό σχήμα της Βικτόρια.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες: 

Ολυμπιακός: Σα, Σεμέδο, Αβραάμ, Ομάρ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Γιώργος Μασούρας, Γκερέρο.

Πλζεν: Χρούσκα, Χαβέλ, Μπράμπετς, Πέρνιτσα, Χλούσεκ, Χροσόφσκι, Κάλβατς, Καγιάμπα, Τσέρμακ, Κόπιτς, Κρμέντσικ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ