Στη Σέλτικ πανηγυρίζουν που απέφυγαν τον ΠΑΟΚ!

Στη Σέλτικ πανηγυρίζουν που απέφυγαν τον ΠΑΟΚ!

Οι Σκωτσέζοι χαίρονται επειδή δε θα βρουν τον Δικέφαλο στον δρόμο τους στα προκριματικά του Champions League.

Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με τον Άγιαξ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, είναι δεδομένο ότι δε θα βρει στα προκριματικά πουθενά τη Σέλτικ.

Στη Σκωτία πανηγυρίζουν που απέφυγαν τον ΠΑΟΚ όχι μόνο στον 3ο γύρο, αλλά και στα play-offs, εφόσον περάσει ο Δικέφαλος!

Συγκεκριμένα το σάιτ «67hailhail.com» σημειώνει: «Η Σέλτικ δεν πρέπει να ανησυχεί αν θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League φέτος το καλοκαίρι.

Οι πρωταθλητές Ελλάδα κληρώθηκε απέναντι στον γίγαντα Άγιαξ και έτσι ο ΠΑΟΚ είναι το αουτσάιντερ απέναντι στους Ολλανδούς που έφτασαν πέρυσι μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού.

Αλλά ακόμη και ο προκριθεί ο ΠΑΟΚ αυτό δε θα επηρεάσει τη Σέλτικ.

Αυτό συμβαίνει διότι η κλήρωση για τα play-offs του Champions League γίνεται πριν τους αγώνες της 3ης προκριματικής φάσης. Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ και ο Άγιαξ να μπουν μαζί στην κληρωτίδα ως ζευγάρι με τους Έλληνες να μοιράζονται τη βαθμολογία των αντιπάλων τους. Όποια ομάδα προκριθεί από αυτό το ζευγάρι θα είναι στους ισχυρούς όπως και η Σέλτικ, η οποία δεν πρόκειται να συναντήσει στα προκριματικά ούτε τον ΠΑΟΚ, ούτε τον Άγιαξ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν πριν την κλήρωση της Δευτέρας (22/7) υποψήφιος αντίπαλος για την ομάδα του Νιλ Λένον στους τελευταίους δύο γύρους των προκριματικών του Champions League, οπότε το γεγονός ότι τον απέφυγε μπορεί να θεωρηθεί πραγματική επιτυχία».

Ακόμη το δημοσίευμα αναφέρει ότι Σκωτσέζοι δεν ήθελαν να κληρωθούν να ελληνική ομάδα διότι την είχαν πατήσει πέρυσι απέναντι στην ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ