«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μπει στην ελίτ των ευρωπαϊκών ομάδων»

«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μπει στην ελίτ των ευρωπαϊκών ομάδων»

Ο Νίκος Μελίσσας μίλησε για τα ματς με τον Άγιαξ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Νίκος Μελίσσας μετά από μια σειρά δανεισμών επέστρεψε φέτος στον ΠΑΟΚ και κέρδισε μια θέση στο ρόστερ της ομάδας, πλαισιώνοντας το τιμ των τερματοφυλάκων μαζί με τους Πασχαλάκη και Ζίβκοβιτς.

Ο 26χρονος πλέον γκολκίπερ μίλησε για τη μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά του ο Δικέφαλος στις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μίλησε στην «ΕΡΑ Σπορ» και για τον ανταγωνισμό που υπάρχει με τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη αλλά και Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Για την προετοιμασία είπε: «Οι καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες, υπάρχει αρκετή ζέστη. Όταν είχαμε έρθει τα περιμέναμε αλλιώς και τώρα έχουμε να δουλέψουμε σε άλλες συνθήκες».

Σχετικά με τον ανταγωνισμό στην θέση του: «Βρίσκομαι πολλά χρόνια στην ομάδα, ξέρω τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ και βλέπω την ομάδα να μεγαλώνει συνέχεια όπως και οι απαιτήσεις που υπάρχουν στο κλαμπ είναι συνεχώς μεγαλύτερες. Υπάρχει άριστο κλίμα μεταξύ του τιμ των τερματοφυλάκων αλλά και των προπονητών, χαίρομαι να δουλεύω εδώ, με βοηθάει ο ανταγωνισμός».

Για την κλήρωση με τον Άγιαξ τόνισε: «Μεγάλη πρόκληση για εμάς ο Άγιαξ, είναι μεγάλο κίνητρο το Champions League ειδικά απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ολλανδική. Χρειάζεται πολλή δουλειά. Ο σύλλογος πρέπει να μπει στην ελίτ των ευρωπαϊκών ομάδων και μέσα από τέτοιους αγώνες θα το πετύχει αυτό. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι στα παιχνίδια με τον Αγιαξ, δουλεύουμε με τον καινούργιο προπονητή και αυτό φαίνεται από τα φιλικά παιχνίδια που δώσαμε μέχρι τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ