Προπονητής και σκάουτερ παίρνουν δέκα με τόνο

Προπονητής και σκάουτερ παίρνουν δέκα με τόνο

Από την μία ο Σεμέδο και από την άλλη ο Μπα. Επιλογές Μαρτίνς και Μοντέστο αντίστοιχα. Η επιμονή των δύο για τις συγκεκριμένες κινήσεις αποδεικνύει ότι αμφότεροι ξέρουν πολύ καλά να διαλέξουν παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Ο Ολυμπιακός έδωσε απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν το πρώτο του επίσημο παιχνίδι για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πάρουν την εκτός έδρας ισοπαλία.

Δεν χωρά αμφιβολία πως η ελληνική ομάδα έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση αλλά βέβαια χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην ρεβάνς της Τρίτης στο Καραϊσκάκη και αυτό άλλωστε επισήμανε και ο Μαρτίνς.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο της χθεσινής αναμέτρησης είναι η εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο κέντρο της αμυντικής του διάταξης, με τον Σεμέδο και τον Μπα να έχουν θέση στο «κάδρο» με τους κορυφαίους των ερυθρόλευκων στο ματς.

Τα πήγαν πολύ καλά οι δύο στόπερ του Ολυμπιακού κι εδώ υπάρχει μια πολύ σημαντική παράμετρος. Οι εισηγήσεις και η επιμονή προπονητή και σκάουτερ για την υλοποίηση των δύο συγκεκριμένων μεταγραφών και η εμπιστοσύνη που έδειξε η διοίκηση προχωρώντας στην απόκτηση του Σεμέδο και του Μπα.

Επέμεινε ο Πέδρο Μαρτίνς για να φορέσει τα ερυθρόλευκα ο Σεμέδο και η διοίκηση έκανε την οικονομική υπέρβαση για να γίνει η μεταγραφή. Επέμεινε και ο Φρανσουά Μοντέστο για να πάρει η ομάδα του λιμανιού τον Μπα.

Και πολύ σωστά ο Ολυμπιακός εμπιστεύτηκε τον προπονητή του και τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ γιατί αποδεικνύεται στην πράξη πως αμφότεροι παίρνουν πολύ καλό βαθμό στην επιλογή παικτών.

Ήξερε ο Μαρτίνς γιατί επέμενε για την απόκτηση του Σεμέδο ενώ ο Μοντέστο δίνει στον Ολυμπιακό έναν ακόμα καλό νέο παίκτη όπως είχε κάνει και με Καμαρά, Σισέ.

Θυμίζουμε επίσης ότι ο προπονητής των πειραιωτών είχε εισηγηθεί πέρυσι την απόκτηση του Χασάν, ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Μαρτίνς είχε μιλήσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και για τον Αράο και τον Ντέιβερσον.

Για τον Αράο έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον και η Λάτσιο ενώ και ο Ντέιβερσον είναι στο μεταγραφικό «στόχαστρο» πολλών ευρωπαϊκών ομάδων.

Δύο παίκτες που αποδεδειγμένα έχουν μεγάλες δυνατότητες και είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι ο Μαρτίνς ξέρει καλά την αγορά της Βραζιλίας.

Είναι μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό πως ο προπονητής του και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους και είναι επίσης πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι υπάρχει πολύ καλή συνεργασία ανάμεσα στους δύο.

Είναι μεγάλο κέρδος για τους ερυθρόλευκους ότι υπάρχει σημείο αναφοράς στο κέντρο άμυνας καθώς κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι πρόκειται για μια νευραλγική θέση και ο Μαρτίνς επέμεινε πολύ για τον Σεμέδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ