«Ερυθρόλευκη» παράνοια: Γεμάτο το Καραϊσκάκη! (pics)

«Ερυθρόλευκη» παράνοια: Γεμάτο το Καραϊσκάκη! (pics)

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει γεμίσει το «Γ. Καραϊσκάκης» και στέκεται έμπρακτα δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του στη μάχη με την Βικτόρια Πλζεν.

Ο Ολυμπιακός δίνει μια πολύ μεγάλη μάχη με την Βικτόρια Πλζεν για το β΄ προκριματικό γύρο του Champions League και οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί στέκονται έμπρακτα δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας.

Ο κόσμος των Πειραιωτών έχει γεμίσει το «Γ. Καραϊσκάκης» και έχει δημιουργήσει φανταστική ατμόσφαιρα σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού με τη βροντερή φωνή τους θέλουν να δώσουν ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Πορτογάλου προπονητή και να τους οδηγήσουν στη νίκη – πρόκριση επί της τσέχικης ομάδας.

Το έργο των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς δεν είναι εύκολα, αλλά σε αυτή τη μάχη έχουν δίπλα τους τον κόσμο του συλλόγου. Ένα Καραϊσκάκη που… κοχλάζει και ζητάει τη νίκη που θα δώσει στον Ολυμπιακό το εισιτήριο για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά στο Φάληρο, με τους φιλάθλους των Πειραιωτών να έχουν μετατρέψει σε καμίνι το «Γ. Καραϊσκάκης».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ