Νίκη στο… ρελαντί για ΑΠΟΕΛ, αποκλεισμός για τη Μακάμπι του Γιαννιώτη

Νίκη στο… ρελαντί για ΑΠΟΕΛ, αποκλεισμός για τη Μακάμπι του Γιαννιώτη

Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε εύκολα της Σουτιέσκα με 3-0 στην Κύπρο και προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Αποκλεισμός για την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Ανδρέα Γιαννιώτη.

Ο ΑΠΟΕΛ έκανε… περίπατο κόντρα στην Σουτιέσκα στην Κύπρο και επικρατώντας με 3-0 προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η κυπριακή ομάδα είχε σε τρομερό απόγευμα τον Άντρια Πάβλοβιτς, ο οποίος με χατ-τρικ (13′, 25′, 66′) οδήγησε τους «γαλαζοκίτρινους» στην επόμενη φάση των προκριματικών της διοργάνωσης. Εκεί θα συναντήσουν τον νικητή του ζευγαριού Ντάνταλκ-Καραμπαχ.

Αντίθετη πορεία για την Μακάμπι Τελ Αβίβ των Βλάνταν Ίβιτς και Ανδρέα Γιαννιώτη, καθώς παρότι προηγήθηκε εν τέλει ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Κλουζ και σε συνδυασμό με την ήττα στην Ρουμανία, αποκλείστηκε από την συνέχεια.

Εύκολη πρόκριση για την Σέλτικ, η οποία δεν συνάντησε καμία δυσκολία κόντρα στην Νόμε Κάλιου στην Εσθονία, πήρε τη νίκη με 2-0 και συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα στη Σκωτία, πέρασε στην επόμενη φάση των προκριματικών.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα  των απογευματινών επαναληπτικών του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League.

ΑΠΟΕΛ – Σουτιέσκα 3-0 (1-0)

Μακάμπι Τελ-Αβίβ – Κλούζ 2-2 (0-1)

Νόμε Κάλιου – Σέλτικ 0-2 (5-0)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ