Αναστόπουλος: «Θα μπορούσε να έχει καθαρίσει από το πρώτο ματς ο Ολυμπιακός, στυλοβάτης ο Σεμέδο»

Αναστόπουλος: «Θα μπορούσε να έχει καθαρίσει από το πρώτο ματς ο Ολυμπιακός, στυλοβάτης ο Σεμέδο»

Ο Νίκος Αναστόπουλος φιλοξενήθηκε στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» και μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Βικτόρια Πλζεν όπου υποστήριξε ότι οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει από το πρώτο ματς.

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Βικτόρια Πλζεν και υποστήριξε ότι οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει από το πρώτο ματς την πρόκριση ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια του Κώστα Φορτούνη, το Ρούμπεν Σεμέδο αλλά και τα ματς με την Μπασακσεχίρ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αναστόπουλος:

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Ο Ολυμπιακός μπορούσε να καθαρίσει την πρόκριση και από τον πρώτο αγώνα. Το 0-0 ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά και πονηρό. Φαινόταν πάντως ότι πολύ δύσκολα δεν θα προκρινόταν ο Ολυμπιακός απέναντι στην Πλζεν. Παρ’ όλο, που τέτοια εποχή καμία ομάδα δεν είναι απόλυτα έτοιμη, ο Ολυμπιακός έδειξε ετοιμότητα. Πραγματικά, ήταν πολύ καλός ειδικά μετά το πρώτο γκολ. Η Πλζεν δεν έκανε ούτε καν ευκαιρία. Αυτό ήταν απόρροια της συνολικής απόδοσης, ειδικά στην άμυνα, που έχει δέσει με τον Σεμέδο. Μετά το 1-0 τα πράγματα έγιναν πιο απλά και εύκολα για τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να έρθει το 4-0, που είναι πολύ σημαντικό. Πέρα από το ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει σίγουρα στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, είτε του Τσάμπιονς Λιγκ, είτε του Γιουρόπα Λιγκ, πρόσθεσε και βαθμούς στη χώρα μας».

Για τον φετινό Ολυμπιακό: «Φέτος έμεινε ο κορμός της ομάδας. Κάποιες προσθήκες που έγιναν και πιθανόν να γίνουν θα ανεβάσουν κι άλλο την απόδοση του Ολυμπιακού. Στόχος παραμένει πρωτάθλημα, το Κύπελλο και μία καλή πορεία Ευρώπη».

Για την παρουσία του Σεμέδο: «Από το πρώτο ματς ο Σεμέδο έδειξε ότι θα είναι ο στυλοβάτης ομάδας. Ταιριάζει πολύ με τον Μεριά, αλλά και με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο».

Για την κάλυψη του κενού του Φορτούνη: «Ο Φορτούνης από μόνος του δεν μπορεί να πάρει ένα ματς, δεν είναι σαν το μπάσκετ. Είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά ο Μαρτίνς είναι προνομιούχος γιατί ό,τι ζητάει υλοποιείται κι αυτό είναι μεγάλη υπόθεση».

Για τους επιθετικούς του Ολυμπιακού: «Ο Ελ Αραμπί όπως είδαμε στο διάστημα που έπαιξε με την Νότιγχαμ, αλλά και κοιτάζοντας την καριέρα του, είναι εκτελεστής στην αντίπαλη περιοχή. Αυτό δείχνει η διαδρομή του. Πρέπει να τον δούμε όταν θα είναι έτοιμος για να κριθεί. Είναι όμως παίκτης περιοχής και ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη το εύκολο γκολ. Ο Γκερέρο παίζει για την ομάδα, στον Ολυμπιακό όμως δεν αρκεί αυτό για τον σέντερ φορ. Χρειάζεται και το γκολ. Παλεύει, έχει προσπάθεια, είναι φιλότιμος και κυνηγάει τις φάσεις. Ο Ντουρμισάι είναι εξελίξιμος. Στο χέρι του είναι και στο μυαλό του γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και οι ευκαιρίες είναι λίγες».

Για τους αγώνες του Ολυμπιακού με την Μπασακσεχίρ: «Η Μπασακσεχίρ είναι καλή ομάδα και είναι καλό για τον Ολυμπιακό ότι παίζει το πρώτο ματς εκτός έδρας».

Για τα πλέι οφ στο πρωτάθλημα: «Δεν συμφωνώ με τα πλέι οφ. Τα σοβαρά, τα μεγάλα πρωταθλήματα δεν έχουν πλέι οφ. Πέρσι δεν είχε ενδιαφέρον το πρωτάθλημα; Γίνονται πλέι οφ στην Αγγλία, την Ισπανία και την Ιταλία; Ξέρετε τι μου λέτε; Πάω να δω προπονήσεις στο εξωτερικό και πάω να δω την προπόνηση της Σταντάρ; Δεν θα πάω να δω τον Κλοπ, τον Σάρι ή τον Κόντε στην Ιταλία;».

Για το δικό του μέλλον: «Ο προπονητής πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος. Να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Τον Αύγουστο θα πάω 15 ημέρες στο προπονητικό κέντρο της Ιντερ, θα πάω στην Γιουβέντους να δω τον Σάρι για να είμαι έτοιμος αν προκύψει κάτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ