Τραυματίστηκε ο Ρομπίνιο, έφυγε με μπαταρισμένο πόδι!

Τραυματίστηκε ο Ρομπίνιο, έφυγε με μπαταρισμένο πόδι!

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μπασακσεχίρ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και έγινε αλλαγή στην ανάπαυλα – Ο 35χρονος έφυγε από το ΟΑΚΑ κουτσαίνοντας και με μπαταρισμένο το δεξί του πόδι.

Στο ΟΑΚΑ ήταν στραμμένα τα βλέμματα των ανθρώπων του Ολυμπιακού, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του να παρακολουθούν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το φιλικό της ΑΕΚ με την Μπασακσεχίρ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός «κατασκόπευσε» την αντίπαλο των Πειραιωτών στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων, που θα πραγματοποιηθεί στις 7/8 στην Κωνσταντινούπολη.

Ο προπονητής της Μπασακσεχίρ από την άλλη, Μπουρούκ Οκάν, είδε την ομάδα του να αντιμετωπίζει προβλήματα απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και τον Ρομπίνιο να τραυματίζεται στο πρώτο μέρος και να αποχωρεί κουτσαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο 35χρονος επιθετικός χτύπησε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και έγινε αλλαγή, με το Τούρκο προπονητή να περιμένει τα νεότερα από την κατάσταση του Βραζιλιάνου. Ο Ρομπίνιο μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης κυκλοφορούσε με μπαταρισμένο το δεξί του πόδι, χωρίς όμως οι Τούρκοι να γνωστοποιούν στοιχεία για τον τραυματισμό του.

Απομένει να φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής του, με το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να είναι σε μία εβδομάδα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ