Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο ευρωπαϊκό του ταξίδι

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο ευρωπαϊκό του ταξίδι

Την προσεχή Δευτέρα (5/8), μια ημέρα πριν το πρώτο παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας κόντρα στον Άγιαξ θα διεξαχθεί η κλήρωση των Play Off για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στην κλήρωση της προσεχούς Δευτέρας, για τα play offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, θα βρίσκεται στην κληρωτίδα και το όνομα του Δικεφάλου του Βορρά, μαζί με αυτό του αντιπάλου του στον τρίτο προκριματικό γύρο, Άγιαξ.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι στους ισχυρούς της κλήρωσης, με τους υποψήφιους αντιπάλους να γίνονται γνωστοί μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League.

Αν οι Ασπρόμαυροι καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Αίαντα τότε θα κληθούν να αντιμετωπίσουν έναν εκ των ΑΠΟΕΛ ή Καραμπάκ, Ρόζενμποργκ ή Μάριμπορ, Σλάβιας Πράγας και Γιούνγκ Μπόις, που θα βρίσκονται στους αδύναμους της κλήρωσης.

Την Δευτέρα (05/08) θα διεξαχθεί και η κλήρωση των Play Off του Europa League.

Στην κλήρωση θα μπουν 10 ζευγάρια πρωταθλητών, που έχουν αποκλειστεί από τους πρώτους δύο προκριματικούς γύρους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά και οι έξι ηττημένοι του τρίτου προκριματικού γύρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ