Μαυρέας: «Φέτος η ομάδα θα είναι πιο δυνατή από πέρυσι»

Μαυρέας: «Φέτος η ομάδα θα είναι πιο δυνατή από πέρυσι»

Ο Αντώνης Μαυρέας μίλησε για Εσιτι, Καντουρι αλλά και τη μεγάλη «μάχη» του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ.

 

Για όλα τα φλέγοντα θέματα του Δικεφαλου αλλά και για το πώς βλέπει την έλευση του νέου προπονητή μίλησε ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ, Αντώνης Μαυρέας,σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «FOCUS 103,6» ενώ αναφέρθηκε και στα προσεχή παιχνίδια με τον Άγιαξ,

Μεταξύ άλλων είπε:

-«Εντυπωσιάσθηκα από την τρομερή συμπεριφορά του Φερέϊρα, είναι ο προπονητής που κολλάει στο κλίμα της ομάδας μας, μου αρέσει πολύ. Είδα όλα τα ματς που έδωσε ο ΠΑΟΚ, στον Καναδά όπου ήμουν και έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου ότι φέτος η ομάδα μας θα είναι πιο δυνατή από πέρσι».

-«Με εντυπωσίασε ο Εσίτι στο τελευταίο παιχνίδι, σε αυτή τη θέση, ποτέ δεν είχε ο ΠΑΟΚ τέτοιο παίκτη, ψηλό, δυνατό, να καθαρίζει σε αέρα και έδαφος. Σπουδαία μεταγραφή, που ανέβασε και τον Ελ Καντουρί, ο οποίος σε αυτή τη θέση είναι πολύ καλύτερος από εκεί που τον έβαζε ο Λουτσέσκου».

-«Δεν φοβάμαι τον Άγιαξ, δεν θέλω να φοβάται κανένας, δεν υπάρχει αυτό το κόμπλεξ, η ομάδα ξέφυγε πλεον από τα ελληνικά δεδομένα με τον Ιβάν Σαββίδη στην προεδρία. Μπορεί να ήταν γκίνια που πέσαμε με αυτούς, αλλά θα το παλέψουμε και με θράσος θα περάσουμε εμείς. Ο Άγιαξ έχει θέματα με αυτούς που έφυγε και ήταν οι καλύτεροι παίκτες του».

-«Θα είναι γεμάτο το γήπεδο, αυτό δεν το συζητάμε και στην Τούμπα λυγίζουν και σίδερα. θα είμαστε όλοι εκεί…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ