Η αποστολή του Ολυμπιακού για την Πόλη

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την Πόλη

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του λιμανιού για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπασάκσεχιρ

Ο Ολυμπιακός έκανε την τελευταία του προπόνηση στο Ρέντη πριν από τον αγώνα με την Μπασάκσεχιρ στην Κωνσταντινούπολη και ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του για την μεγάλη αναμέτρηση.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα απέναντι στην τουρκική ομάδα είναι η ακόλουθη: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Γιώργος Μασούρας, Μπρούνο, Σουντανί, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων επέλεξε 22 παίκτες και η μοναδική απουσία είναι ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος έμεινε εκτός και δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνς για τον αγώνα της Τετάρτης.

Οι πειραιώτες θα αναχωρήσουν το πρωί της Τρίτης για την Κωνσταντινούπολη και ο 49χρονος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις έξι και μισή το απόγευμα. Μαζί του θα είναι και ο Ντάνιελ Ποντένσε ενώ η προπόνηση του Ολυμπιακού στην Τουρκία θα πραγματοποιηθεί στις εφτά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ