Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Άγιαξ

Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Άγιαξ

Το πώς θα παίξει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Άγιαξ ήταν γνωστό από τις 27 Ιουλίου στο φιλικό με την Φορτούνα. Από την στιγμή που ο Ελ Καντουρί είναι απολύτως καλά τα πάντα έχουν κλειδώσει για την αναμέτρηση με τους Ολλανδούς.

Τα πλάνα του Αμπελ Φερέιρα ήταν λίγο πολύ γνωστά από την φιλική αναμέτρηση με την Φορτούνα Σιτάρντ, όπου ο ΠΑΟΚ φιλοδώρησε με 5 τέρματα του Ολλανδούς. Οι Ασπρόμαυροι δεν θα είχαν άλλη ευκαιρία μέσα από κάποιο άλλο φιλικό για να αλλάξουν κάτι μέσα στο παιχνίδι τους.

Δούλεψαν σκληρά τις επόμενες ημέρες σε όλους τους τομείς. Από την φυσική κατάσταση, στην τακτική του αγώνα, αλλά και στις στημένες φάσεις όπου έδειξε να υστερεί. Η προσθήκη του Άντερσον Εσίτι ήταν κάτι που περίμενε ο Πορτογάλος τεχνικός για να «κλειδώσει» το αρχικό σχήμα που είχε στο μυαλό του για την πρώτη αναμέτρηση με τον Άγιαξ. Ο Ελ Καντουρί μπορεί να τους λαχτάρισε τις προηγούμενες ημέρες μ’ έναν τραυματισμό που είχε όμως από τη στιγμή που το ξεπέρασε όλοι ηρέμησαν.

Ο Δικέφαλος αναμένεται να παραταχθεί σε σχηματισμό 4-4-2 με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Μάτος-Βαρέλα-Κρέσπο και Γιαννούλης. Στα χαφ το δίδυμο Ελ Καντουρί και Εσίτι θα τους περιμένει αρκετή δουλειά. Στις πτέρυγες οι Μπίσεσβαρ και Ζαμπά με τους Πέλκα και Άκπομ να είναι το επιθετικό δίδυμο του ΠΑΟΚ.

Στην τελευταία αποψινή προπόνηση ο Αμπέλ Φερέιρα ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να μην χαλαρώσουν σε κανένα σημείο του αγώνα. Αρχικός στόχος για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι η ομάδα του να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να μην επιτρέψει στον αντίπαλο να επιβάλει τον ρυθμό του στον αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ