«Ο Άγιαξ φαβορί, αλλά δεν πρέπει να υποτιμήσει τον ΠΑΟΚ»

«Ο Άγιαξ φαβορί, αλλά δεν πρέπει να υποτιμήσει τον ΠΑΟΚ»

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο μίλησε σε Ολλανδικά ΜΜΕ για τις μάχες του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ.

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και εργάζεται ως σχολιαστής στο ολλανδικό τηλεοπτικό κανάλι «Fox».

Στο παρελθόν αγωνίστηκε και στον Άγιαξ (2004-08) αλλά και στον ΠΑΟΚ (2014-15), οπότε κλήθηκε από το ολλανδικό σάιτ «voetbalzone.nl» να σχολιάσει τις μάχες τους στα προκριματικά του Champions League.

Αρχικά είπε: «Στον ΠΑΟΚ έχουν έναν πλούσιο ιδιοκτήτη κι έχουν προσελκύσει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια. Ο Άγιαξ είναι το φαβορί, αλλά σίγουρα δεν πρέπει να υποτιμήσει τον ΠΑΟΚ. Στην Eredivisie ο ΠΑΟΚ θα τερμάτιζε στην πρώτη πεντάδα. Θα παίξουν ομαδικά εναντίον του Άγιαξ και θα παραμονεύουν για τις αντεπιθέσεις. Δεν πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες τους πάντως, θα περιμένουν στην άμυνα».

Ο Μαντούρο μίλησε ξεχωριστά για τον Πέλκα. «Είναι ένας καλός, τεχνικά καταρτισμένος ποδοσφαιριστής. Είναι αυτός που κρατάει τη… μπαγκέτα, ο άξονας από τον οποίο περιστρέφεται όλη η ομάδα γύρω του».

Τέλος για το επίπεδο ετοιμότητας των δύο ομάδων και αν η ολλανδική ομάδα είναι πιο έτοιμη είπε: «Αυτήν τη στιγμή ο Άγιαξ έχει δώσει μόνο δύο επίσημα παιχνίδια και επειδή παίκτες όπως ο Χακίμ Ζιγές και ο Νταβίντ Νέρες μόλις αφίχθηκαν. Η ομάδα, δεν έχει ρυθμό επίσης» ήταν τα λόγια του Μαντούρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ