Φαν Ντε Μπεκ όπως… Φαν Νίστελροϊ!

Φαν Ντε Μπεκ όπως… Φαν Νίστελροϊ!

Οι ανησυχίες που εκφράζουν ορισμένα ολλανδικά ΜΜΕ για τη συμμετοχή του Φαν Ντε Μπεκ απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ ήρθε στην Ελλάδα με τον Άγιαξ και θα αγωνιστεί κανoνικά στο αποψινό ματς, παρότι έχει «κλείσει» στη Ρεάλ.

Όπως έχει σημειωθεί η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί μετά τα ματς του «Αίαντα» με τον ΠΑΟΚ αλλά το γεγονός ότι θα αγωνιστεί ίσως βάλει σε ρίσκο τη μετακίνηση.

Έτσι έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα στην Ολλανδία για το θέμα και το σάιτ «Voetbalzone.nl», ζήτησε την άποψη του γνωστού μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα, οποίος ίσως μπλέκεται στην υπόθεση της μεταγραφής.

Αυτός μεταξύ άλλων είπε: «Υπάρχει η πλευρά του Άγιαξ και η πλευρά του Φαν ντε Μπεκ. Και φυσικά, οι δύο αυτές πλήρως είναι πλήρως αντίθετες μεταξύ τους. Αν ο Άγιαξ είχε ανάγκη τα χρήματα, θα του ζητούσε ή θα του έλεγε να μην παίξει».

Στο ολλανδικό δημοσίευμα γίνεται αναφορά σε δήλωση του Φαν ντε Μπεκ μετά το παιχνίδι με τη Φίτεσε, ενώ αναδεικνύεται και ο κίνδυνο ενός πιθανού τραυματισμού, που μπορεί να «χαλάσει» τη μεταγραφή. Χρησιμοποιείται μάλιστα και το παράδειγμα ενός άλλου Ολλανδού από το παρελθόν, του Ρουντ Φαν Νιστελρόι, που ενώ είχε κλείσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χτύπησε τον Απρίλιο του 2000 και μετακόμισε στην Αγγλία, τελικά, με ένα χρόνο καθυστέρηση.

Ανάλογο ρεπορτάζ της «De Telegraaf» αναφέρει ότι: «Ο Άγιαξ ετοιμάζεται να πάρει το ρίσκο με τον Φαν ντε Μπεκ, επειδή υπάρχει η «σκιά» του να παίξει μαζί με τον Πολ Πογκμπά κάτι που εξασφαλίζει ότι δεν υπάρχει κάποια ειλημμένη απόφαση για να φύγει ο παίκτης για τη Ρεάλ. Παράλληλα, τα συμφέροντα του Άγιαξ για την υπόθεση, είναι τεράστια, τόσο οικονομικά, όσο και αθλητικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ