Το συγκινητικό μήνυμα του ΠΑΟΚ στον Νούρι (vids)

Το συγκινητικό μήνυμα του ΠΑΟΚ στον Νούρι (vids)

Μία υπέροχη κίνηση έκανε ο ΠΑΟΚ στα social media λίγο πριν τη σέντρα του μεγάλου αγώνα με τον Άγιαξ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ευχήθηκε στον Αμπντελάκ Νούρι να παραμείνει δυνατός!

Προκριματικά UEFA Champions League. Δύο αγώνες ανάμεσα στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ολλανδίας. ΠΑΟΚ εναντίον Άγιαξ σε δύο «μάχες» 180 λεπτών.

Τα συναισθήματα πολλά, το πάθος για την νίκη, η χαρά της πρόκρισης είτε η λύπη του αποκλεισμού θα πλανώνται πάνω από την Θεσσαλονίκη ή το Άμστερνταμ.

Όμως τι είναι πιο σημαντικό από αυτές τις καθοριστικές αναμετρήσεις; Τι δείχνει σεβασμό παράλληλα με την άτυπη κόντρα με τον αντίπαλό σου; Ποια είναι η δύναμη του ποδοσφαίρου;

Να δείξεις πως τίποτε δεν χωρίζει τους ανθρώπους, να σταθείς πλάι σε κάθε «πληγωμένη» ποδοσφαιρική οικογένεια, γιατί αυτό κάνει ο βασιλιάς των σπορ, ενώνει τους ανθρώπους!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έπραξε σωστά, ανεβάζοντας ένα άκρως συγκινητικό και ανατριχιαστικό βίντεο για τον Αμπντελάκ Νούρι .

Ο «Δικέφαλος» έδειξε την συμπαράστασή σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που είχε ο Άγιαξ, ο οποίος κατέρρευσε σε φιλικό προετοιμασίας μπροστά στα μάτια των συμπαικτών του σε ηλικία 20 ετών!

«STAY STRONG APPIE»… ήταν το μήνυμα του ΠΑΟΚ στον Άγιαξ, λίγο πριν το πρώτο παιχνίδι για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ ο «Αίαντας» απάντησε άμεσα, δείχνοντας τον αλληλοσεβασμό για την σπουδαία αυτή κίνηση.

Μείνε δυνατός Νούρι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ