Προβάδισμα για Μπριζ, όλα ανοιχτά για Κοπεγχάγη και Ντιναμό Ζάγκρεμπ (vid)

Προβάδισμα για Μπριζ, όλα ανοιχτά για Κοπεγχάγη και Ντιναμό Ζάγκρεμπ (vid)

Η Κλαμπ Μπριζ πήρε προβάδισμα πρόκρισης με τη νίκη 1-0 επί της Ντιναμό Κιέβου, ενώ Φερεντσβάρος και Κοπεγχάγη πήραν την εκτός έδρας ισοπαλία στις έδρες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Ερυθρό Αστέρα αντίστοιχα.

Στα παιχνίδια που έγιναν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπριζ νίκησε 1-0 την Ντιναμό Κιέβου στο Βέλγιο. Στα άλλα δύο παιχνίδια, Ερυθρός Αστέρας- Κοπεγχάγη 1-1 και Ντιναμό Ζάγκρεμπ- Φερεντσβάρος 1-1.

Στο παιχνίδι που είχε και ελληνικό ενδιαφέρον λόγω της συμμετοχής στην αρχική ενδεκάδα των Κάνιας και Μάριν από τον Ερυθρό και των Ζέκα, Παπαγιαννόπουλου, Εντόι από την Κοπεγχάγη, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο 44′ με τον Παβκόφ, ενώ ο Βιντ ισοφάρισε στο 84΄για τους Δανούς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Στην Κροατία, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ προηγήθηκε 1-0 στο 7΄με τον Όλμο, αλλά η Φερεντσβάρος έκανε την έκπληξη και ισοφάρισε στο 59΄με τον Σίγκερ, παίρνοντας και εκείνη «ισχνό» προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. Τέλος, στο Βέλγιο, η Κλαμπ Μπριζ επικράτησε της Ντιναμό Κιέβου με 1-0 χάρις στο γκολ του Βανάκεν στο 37΄από την λευκή βούλα.

Συνολικά τα αποτελέσματα της Τρίτης:

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Φερεντσβάρος 1-1
(7′ Ολμο – 59′ Σίγκερ)

Μπριζ – Ντιναμό Κιέβου 1-0
(37′ πεν. Βανάκεν)

Ερυθρός Αστέρας – Κοπεγχάγη 1-1
(41′ Πάβκοβ – 84’ πεν. Βιντ)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=DkJi5Y0luOI

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ