Μαρτίνς: «Μην τυχόν ακούσω…»

Μαρτίνς: «Μην τυχόν ακούσω…»

Το μήνυμα του Πορτογάλου τεχνικού στους ερυθρόλευκους εν όψει της ρεβάνς είναι ξεκάθαρο. Απαγορεύεται να σκεφτεί κανείς οτιδήποτε άλλο εκτός από το ματς της Τρίτης.

Ο Ολυμπιακός πήρε μια σπουδαία νίκη στην Πόλη και σαφέστατα κρατάει την κατάσταση στα χέρια του. Το 1-0 με το γκολ του Μασούρα δίνει στους ερυθρόλευκους ένα καλό προβάδισμα, δεν έδωσε όμως τίποτα παραπάνω από τη νίκη στο… πρώτο ημίχρονο.

Από την πρώτη στιγμή στις δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ξεκάθαρος. «Θα παίξουμε στην ρεβάνς σαν να ξεκινάμε από το μηδέν, δεν σημαίνει τίποτα το 1-0 αν δεν είμαστε αυτοί που πρέπει στο Καραϊσκάκη. Η Μπασακσεχίρ είναι πολύ καλή ομάδα και θα παίξει για την πρόκριση» ήταν κάποια από τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού που έχει ήδη φροντίσει με το… καλημέρα της επόμενης μέρας να στείλει το μήνυμα σε όλους στα αποδυτήρια.

«Μην τυχόν ακούσω τίποτα για προκρίσεις από το πρώτο ματς, για τον επόμενο αντίπαλο και οτιδήποτε διαφορετικό από τον αγώνα της Τρίτης θα έχουμε πρόβλημα…» είναι το μήνυμα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ξεκάθαρο χωρίς ίχνος παρερμηνείας. Μήνυμα που δεν έχει να κάνει απλά με τις εντυπώσεις αλλά με την ουσία. Ο Μαρτίνς περιμένει «πόλεμο» και στο Καραϊσκάκη από τους Τούρκους.

Θεωρεί πως έχουν την δυνατότητα να απειλήσουν τον Ολυμπιακό αν δεν παρουσιαστεί απόλυτα συγκεντρωμένος. Για αυτό φροντίζει να πάρει τα μέτρα του από νωρίς.

Ώστε όπως και με την Βικτόρια Πλζέν έτσι και με την Μπασακσεχίρ οι ερυθρόλευκοι να παρουσιάσουν το πρόσωπο που πρέπει στο «κάστρο» του Ολυμπιακού και να πάρουν την πρόκριση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ