«Είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε την πρόκριση»

«Είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε την πρόκριση»

Ο Κρέσπο μίλησε για τη ρεβάνς με τον Άγιαξ στην Ολλανδία και τόνισε ότι όλοι στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για την πρόκριση.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Cero» της Ισπανίας αναφέρθηκε στις μάχες του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ και εξέφρασε την πίστη του ότι ο Δικέφαλος μπορεί να περάσει στα play-offs του Champions League.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Είναι σπουδαίο να παίζεις απέναντι στον Άγιαξ και η πρόκριση για εμάς παραμένει ανοικτή. Το 2-2 του πρώτου αγώνα μπορεί να δίνει το προβάδισμα στον αντίπαλο μας αλλά είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα που θα μας δώσει την πρόκριση.

Η αλήθεια είναι πως αισθάνομαι κουρασμένος αφού ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και ο αντίπαλός μας είχε την κατοχή και έπρεπε να προσπαθήσουμε πολύ. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίξαμε με μια ομάδα που πέρσι έφτασε στην ημιτελική φάση του Champions League και έχασε την πρόκριση στον τελικό στις καθυστερήσεις».

Ο Ισπανός δημοσιογράφος σημείωσε πως είναι άδικο για τον πρωταθλητή Ολλανδίας αλλά και της Ελλάδας να μην μπαίνουν απευθείας στους ομίλους και ο Κρέσπο είπε: «Δυστυχώς αυτό συμβαίνει. Αλλά από την άλλη γνωρίζουμε πως η Ισπανία, η Ιταλία, η Γερμανία και η Αγγλία έχουν πολλές ομάδες στους ομίλους. Είναι κάτι που πρέπει να αποδεχθούμε και αγωνιζόμαστε πλέον και εμείς και ο Άγιαξ για να τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ