Σκέφτεται εκπλήξεις ο Μαρτίνς

Σκέφτεται εκπλήξεις ο Μαρτίνς

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνει αρκετές δοκιμές στις προπονήσεις Κυριακής και Δευτέρας. Ανοιχτό το ενδεχόμενο εκπλήξεων από τον Πορτογάλο σε ότι αφορά την βασική εντεκάδα στην ρεβάνς με την Μπασάκσεχιρ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για την ρεβάνς με την Μπασάκσεχιρ το βράδυ της Τρίτης στο Καραϊσκάκη και οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στο Ρέντη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέβασε τους ρυθμούς της έντασης και οι ερυθρόλευκοι είχαν να λένε για την κούραση του προγράμματος αλλά ο Πορτογάλος κόουτς θέλει να είναι πανέτοιμοι οι παίκτες του για τον μεγάλο αγώνα με την τουρκική ομάδα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού δεν θα είναι εύκολη κι αυτό το ξέρει καλά ο Πορτογάλος προπονητής της ομάδας του λιμανιού. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε ο Μαρτίνς έκανε χθες έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του, για τα λάθη που έκαναν στον αγώνα της Κωνσταντινούπολης.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις από την πλευρά του Μαρτίνς στις επιλογές για την βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπασάκ.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι στις δύο επόμενες προπονήσεις θα γίνουν και πολλές δοκιμές από τον έμπειρο τεχνικό του Ολυμπιακού, ο οποίος θέλει να έχει σ’ ετοιμότητα όλους τους παίκτες.

Με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι πιθανό το ενδεχόμενο εκπλήξεων από την πλευρά του Πέδρο Μαρτίνς και η αυριανή προπόνηση που θα γίνει στο Καραϊσκάκη παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Όπως προαναφέραμε ο Μαρτίνς έκανε έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του πριν από την έναρξη της προπόνησης και ζήτησε μεγάλη προσοχή στην ρεβάνς, ώστε να πάρουν οι ερυθρόλευκοι την πρόκριση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα αναλύσει ξανά στους παίκτες του τον τρόπο παιχνιδιού της τουρκικής ομάδας και μάλιστα θα επιμείνει στη νοοτροπία που πρέπει να έχουν οι παίκτες του για να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ