Ολυμπιακός: Προπονήθηκε με την ομάδα ο Ποντένσε το πρωί στο Ρέντη

Ολυμπιακός: Προπονήθηκε με την ομάδα ο Ποντένσε το πρωί στο Ρέντη

Ο Πορτογάλος εξτρέμ ακολούθησε το πρόγραμμα των συμπαικτών του και το καλό είναι πως δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις. «Είμαι έτοιμος» το μήνυμα του Ποντένσε και ο Μαρτίνς τον προορίζει για βασικό

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει απόψε την Μπασάκσεχιρ στο Καραϊσκάκη στοχεύοντας φυσικά στην πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στο Ρέντη, καθώς ο Μαρτίνς ήθελε να βγουν οι παίκτες του στο γήπεδο, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του παιχνιδιού.

Το αξιοσημείωτο της σημερινής προπόνησης είναι η παρουσία του Ντάνιελ Ποντένσε στο πρόγραμμα που ακολούθησε η υπόλοιπη ομάδα, καθώς ο Πορτογάλος εξτρέμ έκανε προπόνηση με τους συμπαίκτες του.

Είναι μάλιστα πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι ο νεαρός ακραίος επιθετικός του Ολυμπιακού δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις και έβγαλε την προπόνηση χωρίς κανένα πρόβλημα.

«Είμαι καλά» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Ποντένσε στον προπονητή του και φυσικά ο Πέδρο Μαρτίνς είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος, βλέποντας τον 24χρονο ακραίο επιθετικό να δηλώνει παρών για την αποψινή αναμέτρηση.

Από την στιγμή λοιπόν που ο Ποντένσε πέρασε το σημερινό πρωινό «τεστ» στο Ρέντη, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα είναι και στην βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπασάκσεχιρ.

Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται δηλαδή να παραταχθούν στο αποψινό παιχνίδι με την ακόλουθη εντεκάδα: Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ποντένσε και Γκερέρο.

Δούλεψαν πολύ στις στατικές φάσεις              

Όπως προαναφέραμε οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν και σήμερα το πρωί προπόνηση στο Ρέντη και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Πέδρο Μαρτίνς εστίασε στις στατικές φάσεις.

Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν πολύ στις εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ, δείγμα και αυτό των προσδοκιών του Πορτογάλου τεχνικού να βρει ο Ολυμπιακός γκολ μετά από στατική φάση.

Ο Μαρτίνς έδινε συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να κινούνται στην περιοχή και περιμένει πολλά από τα κόρνερ και τα φάουλ στον αποψινό αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ