Φερέιρα: «Θα ήταν σκάνδαλο αν περνούσε ο ΠΑΟΚ»

Φερέιρα: «Θα ήταν σκάνδαλο αν περνούσε ο ΠΑΟΚ»

Αιχμές για τις υποδείξεις του Κρέγκ Πόουσον άφησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον Άγιαξ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στην πρώτη του τοποθέτηση στην κάμερα του Cosmote Tv ανέφερε τα εξής: «Η πραγματικότητα είναι ότι ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από το Champions League ήταν ένα παιχνίδι με έντονα συναισθήματα. Η αλήθεια είναι ότι εμείς προετοιμαστήκαμε αρκετά καλά για να αντιμετωπίσουμε τον Άγιαξ και τις δυσκολίες που θα μας έβαζε. Αλλά δεν μπορούσαμε να προετοιμαστούμε για τις υπόλοιπες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε σήμερα».

Για το αν επηρέασε ο διαιτητής την έκβαση του παιχνιδιού: «Δεν θέλω να χάσω τον χρόνο μου σχολιάζοντας τον διαιτητή. Εμείς κάναμε πολύ καλό παιχνίδι εγώ είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παιδιών. Ακολουθήσαμε την στρατηγική που απαιτούσε το παιχνίδι, δείξαμε θάρρος και καταφέραμε να σκοράρουμε δύο τέρματα απέναντι στον Άγιαξ».

Αν θα ήταν υπέρβαση για τον ΠΑΟΚ να περάσει στην επόμενη φάση: «Νομίζω ότι θα ήταν σκάνδαλο αν ο ΠΑΟΚ περνούσε στην επόμενη φάση κάτι τέτοιο κατάλαβα μετά από αυτό το παιχνίδι. Εμείς ελέγξαμε τους παράγοντες που μπορούσαμε, υπήρξαν κι άλλοι που δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε κι έπαιξαν σημαντικό ρόλο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ