Σα μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού: Αμυνα παίζει όλη η ομάδα

Σα μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού: Αμυνα παίζει όλη η ομάδα

Καθοριστικής σημασίας ήταν η συμβολή του Ζοζέ Σα στην πρόκριση του Ολυμπιακού. Ο «ερυθρόλευκος» γκολκίπερ τόνισε ότι όλη η ομάδα παίζει άμυνα και ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη του.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 της Μπασακσεχίρ, χάρη στα γκολ των Σεμέδο και Βαλμπουενά, παίρνοντας την πρόκριση για τα playoff του Champions League.

Ωστόσο, καθοριστικής σημασίας ήταν η συμβολή του Ζοζέ Σα με τον Πέδρο Μαρτίνς να πλέκει μάλιστα το εγκώμιο του πορτογάλου τερματοφύλακα αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Από την πλευρά του, ο «ερυθρόλευκος» γκολκίπερ – οποίος αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα- δήλωσε πάρα πολύ χαρούμενος για τη νίκη και την πρόκριση και απέδωσε τα εύσημα σε όλη την ομάδα για τον τρόπο που αγωνίστηκε.

«Θέλω να συγχαρώ όλη την ομάδα γιατί το αποτέλεσμα οφείλεται στην προσπάθεια όλων μας, ενώ ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη» δήλωσε. Μιλώντας για τον επόμενο αντίπαλο του Ολυμπιακού, τη ρώσικη Κράσνονταρ, ο Σα τόνισε πως «αυτό που θέλουμε είναι να δουλέψουμε ώστε να είμαστε πανέτοιμοι».

Τέλος, σχολιάζοντας το γεγονός πως η άμυνα του Ολυμπιακού δεν δέχεται γκολ, ο πορτογάλος τερματοφύλακας σημείωσε πως «η άμυνά μας είναι η δύναμή μας χωρίς καμιά αμφιβολία. Ολη η ομάδα αμύνεται μαζί και όλη επιτίθεται μαζί. Όλοι η ομάδα παίζει πάρα πολύ καλή άμυνα και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Είναι πολύ σημαντικό να μην δεχόμαστε γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ