Κρέσπο: «Κάναμε κάποιους να φοβηθούν»

Κρέσπο: «Κάναμε κάποιους να φοβηθούν»

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο δήλωσε υπερήφανος που είναι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από τα play off από τον Άγιαξ.

Ο Ισπανός αμυντικός Χοσέ Άνχελ Κρέσπο περιέγραψε τα συναισθήματα του λίγες ώρες μετά την ήττα-αποκλεισμό από τον Άγιαξ.

Ο έμπειρος αμυντικός έστειλε επίσης το δικό του μήνυμα για την επόμενη ημέρα, σημειώνοντας πως ο ΠΑΟΚ θα είναι ακόμα πιο δυνατός στη συνέχεια.

Νιώθεις ότι κάποιος που δεν… έπαιξε, «έφτιαξε» γι’ αυτό το αποτέλεσμα;

«Δεν θέλω να μιλήσω για τον διαιτητή. Όλοι είδαν τι έγινε μέσα στον αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά μερικές φορές όταν αντιμετωπίζουμε όλα όσα έγιναν, γίνεται πολύ δύσκολο για εμάς».

Αισθάνεσαι ότι ο ΠΑΟΚ είναι πλέον ομάδα επιπέδου Champions League;

«Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ είναι στο επίπεδο του Champions League, αλλά δείξαμε σε αυτά τα δύο ματς ότι είμαστε στο επίπεδο να αφήσουμε εκτός μια ομάδα όπως ο Άγιαξ. Το δείξαμε αυτό στο γήπεδο αλλά είναι δύσκολο όταν σου καταλογίζουν τρία πέναλτι, αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε μια ομάδα όπως ο Άγιαξ, που πέρσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League».

Πλέον ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο Europa League, ο στόχος είναι να φτιάξει ένα… καλό όνομα στην Ευρώπη;

«Ναι. Τώρα αυτός είναι ο στόχος μας. Είχαμε το όνειρο να πάμε στους ομίλους του Champions League αλλά τελείωσε και τώρα έχουμε μπροστά μας το Europa League. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε όπως παίξαμε απέναντι στον Άγιαξ, θα κάνουμε κάτι ξεχωριστό στο Europa League».

Ο ΠΑΟΚ έρχεται πιο δυνατός στην Ευρώπη, όπως έγραψες στο instagram;

«Μετά απ’ ότι είδα, είπα την αλήθεια. Ένιωσα πολύ λυπημένος, αλλά με αυτό που δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο, μας κάνει περήφανους. Κάναμε κάποιους να φοβηθούν γιατί ο ΠΑΟΚ έρχεται στην Ευρώπη, αλλά νιώθω ότι θα κάνουμε κάτι σημαντικό στο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ