Ολυμπιακός: Στην UEFA η λίστα των παικτών ενόψει Κράσνονταρ

Ολυμπιακός: Στην UEFA η λίστα των παικτών ενόψει Κράσνονταρ

Το πρωί της Παρασκευής ο Ολυμπιακός έστειλε την ευρωπαϊκή λίστα του για τα παιχνίια με την Κράσνονταρ. Πότε μπορεί να κάνει αλλαγή...

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάει έως το τέλος του δρόμου. Θέλει να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που φτάνει έως τους ομίλους του Champions League από τον δρόμο των μη πρωταθλητών. Μπροστά του έχει το υψηλό εμπόδιο της ρωσικής Κράσνονταρ, το οποίο και θέλει να υπερκεράσει. Και θα το κάνει εμπιστευόμενος τους ποδοσφαιριστές που τον έφτασαν έως τα πλέι οφς του Champions League.

Οι Ερυθρόλευκοι, λοιπόν, έστειλαν σήμερα την ευρωπαϊκή τους λίστα στην UEFA, για τις αναμετρήσεις με την Κράσνονταρ, χωρίς να κάνουν καμία αλλαγή στα ονόματα που δήλωσαν, σε σχέση με τη λίστα που είχε σταλεί για τα παιχνίδια με την Μπασασκεχίρ.

Αναλυτικά, η λίστα που δήλωσε στην UEFA ο Ολυμπιακός
Λίστα Α: Αλέν, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ποντένσε, Σισέ, Γκιλιέρμε, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκερέρο, Κούτρης, Σα, Γιώργος Μασούρας, Μεριά, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σουντανί, Μπρούνο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά.

Λίστα Β: Φέκκας, Καραργύρης, Νικολής, Μαρτίνης, Σουρλής, Βοΐλης, Ξενιτίδης.

Υπενθυμίζουμε ότι έως την παραμονή του πρώτου αγώνα με την Κράσνονταρ, ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε έως δύο αλλαγές στη λίστα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ