«Πολύ καλή ομάδα συνόλου ο ΠΑΟΚ»

«Πολύ καλή ομάδα συνόλου ο ΠΑΟΚ»

Ο Ματζουράκης τόνισε ότι ο Δικέφαλος έπαιξε πολύ καλά απέναντι στον Άγιαξ σε ματς υψηλών απαιτήσεων.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία απέναντι στον Άγιαξ (παρότι τελικά έχασε με 3-2 και αποκλείστηκε), ο γνωστός προπονητής, Γιάννης Ματζουράκης. Σε δηλώσεις του στον «ARENA FM 89.4» αρχικά τόνισε:

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ παρά τον αποκλεισμό του. Σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, παρουσιάστηκε έτοιμος. Κατόρθωσε πολλά απέναντι σε μια ομάδα, που μας κατέπληξε τη περσινή αγωνιστική περίοδο. Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε ένα καλό σύνολο και εκεί βασίστηκε. Ο προπονητής του διαχειρίστηκε σωστά την ομάδα, μπαίνοντας σ΄ αυτές τις μάχες με ένα ομοιογενές σύνολο και προσθέτοντας μόνο έναν νέο παίκτη».

Για το αν ο ΠΑΟΚ φοβήθηκε το παιχνίδι μετά το γκολ που σημείωσε: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι φοβήθηκε. Ο ΠΑΟΚ είχε θάρρος και θράσος. Έκανε πολύ μεγάλη εμφάνιση. Ο ΠΑΟΚ ανάγκασε τον Άγιαξ να κάνει πολλά λάθη. Θεωρώ ότι κομβική στιγμή του αγώνα, ήταν η φάση που έβγαιναν μπροστά τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Άκπομ έπρεπε να κάνει καλύτερη πάσα. Αν εκεί γινόταν το 2-1, τότε θα έβαζε μεγάλη πίεση στον Άγιαξ. Στον ΠΑΟΚ αξίζουν συγχαρητήρια. Να ευχηθούμε να κάνει το επόμενο βήμα στο Europa League και να περάσει την Σλόβαν Μπρατισλάβας».

Για το τι θα έκανε ο ίδιος να ήταν προπονητής σε μια τόσο κακή διαιτησία σε βάρος του ΠΑΟΚ όπως του Άγγλου Κρεγκ Πόουσον είπε: «Τίποτα δεν μπορεί να κάνει κανείς. Δεν γίνεται να πάρεις τη σφυρίχτρα από τον διαιτητή. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλά και πήγε για να προλάβει να μη δεχτεί κανείς παίκτης κόκκινη κάρτα. Εγώ θα έλεγα κατ’ ιδίαν στον διαιτητή, ότι ήμασταν χαρούμενοι όταν μας όρισαν Άγγλο διαιτητή, αλλά δεν το απέδειξε με την παρουσία του».

Για το ότι οι ελληνικές ομάδες δε δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο Europa League: «Δεν νομίζω ότι το παρατάνε. Άλλα λεφτά, βέβαια, έχει το ChampionsLeague και άλλα το Europa League. Αυτή είναι η διαφορά».

Για τους παίκτες που ξεχώρισε: «Τα συγχαρητήρια ανήκουν στο σύνολο. Υπάρχουν βέβαια μονάδες που τα πήγαν εξαιρετικά. Και ο τερματοφύλακας, ο Πασχαλάκης, έκανε πολύ καλό παιχνίδι, και ο Μπίσεσβαρ ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, και ο Γιαννούλης ήταν πολύ καλός και ο Πέλκας. Όταν βγήκε ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε στη κυκλοφορία της μπάλας. Έδειξε πολύ πάθος».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Θα γίνει πολύ πιο σκληρό πρωτάθλημα φέτος. Μειώθηκαν οι ομάδες, θα γίνουν λιγότερα παιχνίδια, αλλά θα υπάρχουν και τα play-offs. Θα πρέπει να παλέψεις σκληρά για να πάρεις τους βαθμούς που πρέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ