Η αποστολή του Ολυμπιακού για την Κράσνονταρ

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την Κράσνονταρ

Γνωστή έγινε η ερυθρόλευκη αποστολή ενόψει του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Κράσνονταρ (21/8, 22:00) για τα πλέι οφ του Champions League. Εκτός έμεινε ο Λεονάρντο Κούτρης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης (21/8, 22:00) την Κράσνονταρ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, για τα play offs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Απόψε οι Ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στου Ρέντη, μετά το πέρας της οποίας ο Πέδρο Μαρτίνς, επέλεξε τους παίκτες που θα στελεχώσουν την αποστολή.

Εν συγκρίσει με εκείνη στο παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ υπάρχει μία αλλαγή. Ο Λεονάρντο Κούτρης έμεινε εκτός και τη θέση του πήρε ο Χιλάλ Σουντανί. Ο Αλγερινός εξτρέμ έδειξε υψηλά επίπεδα ετοιμότητας στο προ ημερών φιλικό της πρώτης ομάδας, με την Κ19 και ο Πορτογάλος τον συμπεριέλαβε στην 22μελή αποστολή.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Ίβηρας κόουτς:

Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Γιώργος Μασούρας, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί, Καμαρά, Σουντανί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ