«Πολυβόλο» ο Θρύλος της Ευρώπης!

«Πολυβόλο» ο Θρύλος της Ευρώπης!

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία τεράστια νίκη τόσο σε έκταση του σκορ, αλλά και σε σημασία, αφού το τελικό 4-0 κόντρα στην Κράσνονταρ τον φέρνει με το ενάμιση πόδι στους ομίλους του Champions League! Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν το αήττητο σε πέντε ευρωπαϊκούς αγώνες, χωρίς να δεχτούν γκολ, ενώ έχουν πετύχει 11!

Μία μαγική βραδιά για τον Ολυμπιακό ταξιδεύοντας στα αστέρια του UEFA Champions League. Οι Ρώσοι εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στο κάστρο των «ερυθρόλευκων» και έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι, αλλά και με τέσσερα γκολ «στην πλάτη».

Η εμφάνιση της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, μόνο τυχαία δεν είναι αφού μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε σύνολο πέντε ευρωπαϊκών αγώνων, στο δρόμο για του ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Ο Γκερέρο άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό, για να έρθει η σέρβικη «καταιγίδα» με τον Ρατζέλοβιτς να πετυχαίνει δύο τέρματα σε διάστημα επτά λεπτών (78′, 85′) ! Ο Ντάνιελ Ποντένσε έβαλε το «κερασάκι» στην τούρτα του θριάμβου του Ολυμπιακού με ένα γκολ ποίημα, περνώντας την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων στο 89ο λεπτό.

Η αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού σχεδόν άριστη, δείχνοντας πως αποτελεί το μεγάλο όπλο των Πειραιωτών στην μέχρι τώρα ευρωπαϊκή τους πορεία!

Τίποτα λοιπόν δεν είναι τυχαίο, εάν κάποιος αναλογιστεί πως καμία εκ των Βικτόρια Πλζεν, Μπασακσεχσίρ και Κράσνονταρ (σε ένα παιχνίδι μέχρι στιγμής) δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ στην εστία του Ζοσέ Σα.

Ταυτόχρονα ο επιθετικός πλουραλισμός της ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς γίνεται αντιληπτός από τα ονόματα των σκόρερς. Το πρώτο παιχνίδι έληξε ισόπαλο (0-0) στην Τσεχία και η Πλζεν ήρθε στο Φάληρο με φιλοδοξίες. Ο Γκιγιέρμε χτύπησε από.. αέρος, ο Ρέζνικ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ενώ οι Γκερέρο και Σεμέδο έγραψαν το 4-0!

Στην Κωνσταντινούπολη  Μασούρας «εκτέλεσε» με το  κεφάλι τους Τούρκους, ενώ η συνέχεια στο «Γ. Καραϊσκάκης» έκρυβε δύο ακόμα τέρματα, με τον «κέρβερο» της άμυνας Σεμέδο και το εύστοχο πέναλτι του Βαλμπουενά στο τελικό 2-0!

Πέντε διαφορετικοί σκόρερς λοιπόν σε σύνολο επτά τερμάτων μέχρι τον σημερινό θρίαμβο! Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έδειξαν έλεος στους Ρώσους, πετυχαίνοντας πολλά γκολ στο δεύτερο ημίχρονο όπως και με την Πλζεν και πρόσθεσαν τέσσερα ακόμα τέρματα στο ενεργητικό τους (σύνολο 11) με τους Ρατζέλοβιτς και Ποντένσε να βάζουν το όνομά τους δίπλα σε αυτά των συμπαικτών τους!

Το τελικό 4-0 συνεχίζει ένα όμορφο ταξίδι στα αστέρια… χωρίς απώλειες, με θέαμα και πολλά τέρματα!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ